Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jednaDDD

NIERÓWNE PIERSI...POMOCY!!!

Polecane posty

Gość a taka jednaDDD

Hej mam 18 lat, wiem ze to normalne ze ma sie nierowne piersi,ale ja juz z tym nie moge wytrzymac...moje sa chyba za bardzo nie rowne. Mam problem z kupowaniem stanika bo jedna piers jest C a druga troche wieksze B, nie wiem moze sie jeszcze wyrownają, bo jestem w okresie dojrzewania,ale od dawna nic sie nie zmienia. Ale okropnie sie z tym czuje.....!! Moze macie na to jakies sposoby, jakies porady..... Z gory dziekuje:) pozdrawiam

Gość może się wyrównają
Może się jeszcze wyrównają, a może nie. To normalne, wiele kobiet ma nierówne piersi, czasem bardzo. Musisz być cierpliwa, poczekaj jeszcze kilka lat. Potem możesz pomyśleć nad operacją plastyczną. A póki co zadbaj o odpowiedni stanik. Polecam fora: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 http://stanikomania.blox.pl/html Dobry biustonosz to podstawa, dobierasz go do większej piersi, a ewentualne luzy w miseczce mniejszej wyrównujesz wkładką. Nie przejmuj się, ja mam jedną dużo większą i obwisłą. Teraz jestem w ciąży, ale po odkarmieniu małego zamierzam zrobić operację.

Gość sibi
wyrównają się napewno mi zaczeły się w tym wieku krztałtować dopiero i dziś są prawie równe,a niekiedy lewa jest większa od prawej ale to normalne

Gość a taka jednaDDD
dzieki za odpowiedz:D

Gość a taka jednaDDD
w ogole to mam jakies kompleksy na punkcie swoich piersi..........wydaje mi sie ze nie są jędrne...po porstu takie zwisy....moze to sie wydaj smieszne ale tak jest...na gorze zamiast miec twarde to jest płasko a dopiero potem.....są moje"piersi" tylko sie nie smiejcie....ja juz sama z siebie sie smieje...no ale co ja poradze co ja mam zrobic? moze macie jakies metody na to...cwiczenia??? albo cos.....ehhhhh

Gość a taka jednaDDD
nikt nie pomoze??:(

Gość a taka jednaDDD
buuuu//////