Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 a taka jednaDDD

NIER脫WNE PIERSI...POMOCY!!!

Polecane posty

Go艣膰 a taka jednaDDD

Hej mam 18 lat, wiem ze to normalne ze ma sie nierowne piersi,ale ja juz z tym nie moge wytrzymac...moje sa chyba za bardzo nie rowne. Mam problem z kupowaniem stanika bo jedna piers jest C a druga troche wieksze B, nie wiem moze sie jeszcze wyrownaj膮, bo jestem w okresie dojrzewania,ale od dawna nic sie nie zmienia. Ale okropnie sie z tym czuje.....!! Moze macie na to jakies sposoby, jakies porady..... Z gory dziekuje:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mo偶e si臋 wyr贸wnaj膮
Mo偶e si臋 jeszcze wyr贸wnaj膮, a mo偶e nie. To normalne, wiele kobiet ma nier贸wne piersi, czasem bardzo. Musisz by膰 cierpliwa, poczekaj jeszcze kilka lat. Potem mo偶esz pomy艣le膰 nad operacj膮 plastyczn膮. A p贸ki co zadbaj o odpowiedni stanik. Polecam fora: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 http://stanikomania.blox.pl/html Dobry biustonosz to podstawa, dobierasz go do wi臋kszej piersi, a ewentualne luzy w miseczce mniejszej wyr贸wnujesz wk艂adk膮. Nie przejmuj si臋, ja mam jedn膮 du偶o wi臋ksz膮 i obwis艂膮. Teraz jestem w ci膮偶y, ale po odkarmieniu ma艂ego zamierzam zrobi膰 operacj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
wyr贸wnaj膮 si臋 napewno mi zacze艂y si臋 w tym wieku krzta艂towa膰 dopiero i dzi艣 s膮 prawie r贸wne,a niekiedy lewa jest wi臋ksza od prawej ale to normalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taka jednaDDD
dzieki za odpowiedz:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taka jednaDDD
w ogole to mam jakies kompleksy na punkcie swoich piersi..........wydaje mi sie ze nie s膮 j臋drne...po porstu takie zwisy....moze to sie wydaj smieszne ale tak jest...na gorze zamiast miec twarde to jest p艂asko a dopiero potem.....s膮 moje"piersi" tylko sie nie smiejcie....ja juz sama z siebie sie smieje...no ale co ja poradze co ja mam zrobic? moze macie jakies metody na to...cwiczenia??? albo cos.....ehhhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taka jednaDDD
nikt nie pomoze??:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taka jednaDDD
buuuu//////

Udost臋pnij ten post