Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxx123

pomocy

Polecane posty

Gość xxxxxxxx123

mam taką sprawę i mam nadzieje że mi pomożecie. mam 18 lat i jestem prawiczkiem, chodzę już od ponad roku z dziewczyną, która jest też dziewicą. a problem tkwi w tym że my już pewnie byśmy byli po stosunku gdyby nie to ze ją to strasznie boli. podczas gry wstępnej (długiej zaczynam sie bawić jej miejscem i wkładam palca bardzo często ja boli to. albo jak bawię sie powierzchownie i doprowadzam ją do orgazmu, to po orgazmie też ja boli to miejsce gdy sie bawię. proszę pomóżcie co mam zrobić

Gość xxxxxxxx123
ciebie sie o zdanie nie pytałem

Gość do autora....
Moze niech dziewczyna pojdzie do ginekologa(najlepiej do kobiety,aby się tak nie krepowała) moze jest jakos nieprawidłowo zbudowanaLlekarz to oceni i pewnie pomoze.A przy okazji mozecie poprosic o srodki antykoncepcyjne , aby sex był przyjemny i dziewczyna nie bałą sie o niechcianą ciąże.

Ale które miejsce ? Ucho ? Wkładasz jej palec do ucha ? Orgazm uszny ... no ciekawe, nie słyszałem mimo iż zwiedziłem pół świata :D

Gość xxxxxxxx123
ta pół świata chyba pół pieżynowa koło poduszkowa

Wypada zgodzić się z Warkoczem Komety. Najlepiej nie wpychać rąk w "to miejsce" i po problemie. A problem może mieć różne przyczyny i warto żeby twoja dziewczyna przespacerowała się do ginekologa. Powinien pomóc.

Gość xxxxxxxx1111111
i chyba tak zorbie i zacznę żyć w celibacie