Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amant powiatowy

przeżywam osobisty dramat.

Polecane posty

Gość amant powiatowy

mam dopiero 29 lat a juz mam klopoty z erekcja. impotent jestem,.

Gość za te zaliczona
a masz inny wybór ? przezywac dramat publiczny ?

A próbowałeś Permen?? Nie łam się. Takie rzeczy się zdarzają! Stres, przepracowanie - wszystko daje o sobie znać właśnie w ten sposób. Trzeba się wyluzować, poćwiczyć, wyciszyć. A Permen może pomóc od strony farmakologicznej - uzupełni niezbędne składniki w organiźmie.

Gość dolarry
musisz walczyć z tym problemem i się nie poddawać! może poszukaj czegoś na forach internetowych, albo po prostu zapytaj w aptece. Ja widzaiłem reklamę takiego środka Permen, może nad tym sie zastanów? Oparty na ziołach, to się zorientuj, moze Ci pomoże.

Gość poliandra
Ja kiedy dowiedzialam sie, ze moj facet ma taki problem od razu poszlam do apteki i zapytalam farmaceute o co wogóle chodzi. zaczął mi opowiadać o tych ziołowych specyfikach, o penigrze i o permenie no i kupiłam ten ostatni, czekamy teraz na efekty, kuracja cały czas trwa ;)

Gość amant powiatowy
serdeczne dzieki za porady jednak sa jeszcze Dziewczyny , ktore sie nie wysmiewaja a potrafia zrozumiec ze to choroba jak kazda inna. wogole to chcialbym pozbyc sie popedu seksualnego nie bolaly by mnie porazki uczuciowe w relacjach z dziewczynami bo by zanikly i mialbym spokoj.

Gość moze jaaaaaaaaaaaaaaaa
a co to znaczy impotent?

Impotencja, niemoc płciowa, ED- dysfunkcja seksualna występująca u mężczyzn, objawiająca się brakiem erekcji lub ejakulacji mimo podniecenia i satysfakcjonującej gry wstępnej. Występuje najczęściej u mężczyzn powyżej 50 roku życia. A może google?

amant, i jak poradziłeś sobie, czy Permen kupiłeś??

Gość paola_szczecin
to że jesteś młody nie znaczy, że problem Ciebie nie dotyczy... wiesz, dużo zależy od stylu życia. Jeżeli mężczyzna pali, za dużo pije alkoholu, nie zdrowo się odżywia czy nie uprawia sportu to nie ważne ile ma lat... w końcu może "zaniemóc". Najlepiej jakbyś kupił sobie coś ziołowego i tym się kurował. najelpiej z żeń szeniem, chyba w permenie to jest.

wspaniale sa Niewiasty!wrazliwe jednak nie tylko na temperature.

Gość japko s dżewa
to jest forma dziedziczna czy objaw chorobowy ?

problem z erekcją dotyka coraz większej liczby mężczyzn i to nie tylko wiekowych mężczyzn.. często przed 30stką pojawia się ten kłopot ale po to są lekarze, leki żeby działać i naprawiać stan rzeczy :) z doświadczenia mogę polecić maxigrę ale aby ją dostać trzeba udać się do lekarza...