Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok 100 procent.

Mój były chłopak jest idealny- jak z tym żyć???????????????????????????

Polecane posty

Gość szok 100 procent.

Mój były chłopak jest moim najlepszym przyjacielem. Jestem starą krową, mam 25 lat, ostatnio poszłam do koleżanki na imprezę i się spiłam. Byłam tam w miłym towarzystwie, ale... ponieważ ostatnio miałam kłopoty zdrowotne, zaliczyłam zjazd po alkoholu, tzn. zachowywałam się jak uszczęśliwione dziecko i urwał mi się film. Oczywiście potem miałam wyrzuty sumienia. I co gorsze- stres, kiedy spóźniał mi sie okres:O Mój były chłopak powiedział, że nie wierzy w to, żeby ktoś mógł być takim wieprzem i mnie wykorzystać, że to by było zbyt podłe nawet jak na tamtych ludzi (on ich nie lubi). Pocieszał mnie, że na pewno nikt nic głupiego nie pomyślał, że zawsze się zachowuję dobrze, że każdy wie, jaka jestem itd. Stwierdził też, że jeżeli okaże się, że jestem w ciąży, to on mnie nie zostawi, pójdzie do pracy na cały etat, dokończy studia później, jeżeli się zgodzę, to z przyjemnością przyzna się do ojcostwa. Cały czas mówił: co zrobimy, MY. A jeżeli chciałabym usunąć ciążę, tez mi pomoże, pożyczy pieniądze itd. No oczywiście nie jestem w ciąży, nawet w takim stanie nie dopuszczam do takich sytuacji, a moi znajomi nie sa jakimiś zboczeńcami (mimo, że było tam kilka osób, których nie znam). Też od początku wiedziałam, że to niemożliwe, troche marudziłam. Ale on się tym naprawdę przejął! Opracował cały plan:O Kurcze, jak ja teraz znajdę kogoś jeszcze lepszego?:( Czy w ogóle istnieją tacy faceci????

Gość taaaaaaaaaaaa a nie zauważyłaś
Były, bo rozstaliśmy się. Bo jesteśmy bardziej przyjaciółmi. Myślę, że on bardziej lgnie do mnie fizycznie niż ja do niego. I miał mnie trochę dość, tego, że nasza relacja się nie rozwija. Co najdziwniejsze- po rozstaniu nasze relacje zyskały. Teraz możemy jeszcze bardziej być blisko siebie, bardziej szczerzy, itd.

Gość taaaaaaaaaaaa a nie zauważyłaś
Nie chodzi tylko o tę nibyciążę. Chociaż też- bo zawsze myślałam, że to dzieciak, to bardziej ja się nim zajmowałam. A on nagle wyskakuje mi z planem zaradczym, stwierdza, że byłby zaszczycony, gdyby mógł mi pomóc wychowywać dziecko... Ale on jest dobry- po prostu. Mówi, co mysli, nie kłamie, jest mądry, nie udaje kogos, kim nie jest, toleruje mnie ze wszystkimi wadami, znamy się 5 lat, a on nigdy nie bywał dla mnie złośliwy czy niemiły. Zawsze mnie wspiera, pociesza, stara się zrozumieć... Kurcze, nie znam drugiej takiej osoby:( I szczerze mówiąc wszyscy inni faceci mnie rozczarowują:(

Gość wewewewe
co z tego ze nie klamie, nie udaje itd. mimo ze taki dobry jest, to Ty go nie chcesz, zgodze sie z przedmowca -> kretyn

Gość autorka topikuuuu
To nie tak. To tak, że to on chciał się rozstać. I on mnie zostawił. Wtedy bardzo go "chciałam", lecz trudno ze mną wytrzymać, bo mam zwichrowaną psychikę. Po tym, jak on stwierdził, że ma tego dość, rozstaliśmy się, mimo że płakałam, mówiłam mu, żeby się zastanowił, przez rok myślałam,, że umieram, straciłam zainteresowanie nim jako partnerem. Po prostu poczułam, że nie mogę z nim wiązać przyszłości, że mnie zawiódł i nie wiem, czy nie zrobi tego ponownie... Ale to i tak najlepszy facet, jakiego znam. A znam ich niestety wielu:(

Gość nie ma ideałów podobno

Gość fajnie że na Kafe zawsze
wszyscy wiedzą, czy ktos sjest debilem, nawet go nie widząc na oczy:classic_cool:

Gość szok 100000000 procent
:O

Gość wewewe
@szok: co z tego czy sie widzialo czy nie, ocenia sie na "aktualny" stan wiedzy po sprosotowaniu autorki, ok nie az taki kretyn, ale troche tak, zeby rzucac od razu studia? (czy tam brac dziekanke) moze jeszcze kocha autorke skoro jest sklonny do takiego poswiecenia i oddania :>

Gość szok 100 procent.
no nie wiem co mam zrobic. Widac, ze on chce tego dziecka chociaz nie byloby jego, dziwne prawda. Ostanio sie zastanawialam, moze rzeczywiscie powinnismy byc razem, on jest taki dobry i ma do mnie ogromny szacunek. Mysle powaznie zeby sie z nim przespac i zajsc w ciaze, pewnie by go to ucieszylo. Ale ja mam dopiero 18 lat. on 20. Jeden z tych kolesi na imprezie (ktorego wczesniej nie znalam) zadzwonil do mnie ostatnio (nie wiem skad mial moj numer) i powiedzial ze "dobrze daje" i ze tamtego wieczoru bylam goraca. Rzucialam sluchawka i poszlam wymiotowac...

Gość taaaaa fajny podszyw
tylko szkoda, że pisząc o sobie nie założysz własnego topiku:)

Gość kochliwy kochlik
znaczy sie z Toba jest cos nie tak autorko Topiku.naprawde facet odszedł bo nie mógl wytrzymac.wszystko jasne a on sie nie zmienił tylko został soba i taki własnie jest.

Gość ał-torka
Wiem, że on się nie zmienił. Chociaż trochę tak;) Sam przyznaje, że od kiedy mnie poznał zmienił się, przemyślał wiele rzeczy. Kiedyś był o wiele bardziej dziecinny, nie dbał o siebie, zachowywał się nieodpowiedzialnie i szkodził sam sobie. teraz tak nie robi. To wszystko dziwne. Nie jesteśmy para, ale ww zasadzie wyobrażamy sobie naszą przyszłość razem. tzn. moglibyśmy razem mieszkać, przyjaźnić się nadal, jakoś nie wyobrażamy sobie końca naszych relacji. To dziwne, on mi nawet dodaje pewności siebie, jeżeli chodzi o relacje z innymi facetami...

Gość zachowuj się jak kobieta
Zadbaj bardziej o swój wygląd, zaciągnij go do łóżka i zrób mu dobrze to może będzie chciał wrócić. Wygląd zewnętrzny i seks ma duże znaczenie.