Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ATB

kto wymyślił latający dywan?

Polecane posty

Wszystko mnie wkurza dziś. Prawda jest taka, że na zachód w tej chwili to najlepiej w taką pogodę jak teraz udać się wynalezionym wTurcji latającym dywanem, ale oni uparcie uważają, że nie... że to nie problem. Problem w tym, że taki dywan istnieje tylko w wyobraźni(o ile ja wiem), a oni mi wmawiają, że nie, że ja mogę w każdej chwili wsiąść na ten dywan i tam przylecieć. I kto tu jest (nie)normalny, kurde? :( No tak się zachowują jakoś potłuczenie :(

Czy w Polsce są jakieś lotniska dla latających dywanów? Słyszał ktoś o tym? I najważniejsze - czy można spakować na nie samochód? Znaczy czy latają z samochodami czy nie. Czy tylko ludzie :(

Gość dramat i masakra
z frędzlami lepiej skręcają nie polecam perskich

Gość dramat i masakra
z frędzlami lepiej skręcają nie polecam perskich

Dziś jest deszcz no to nie. Ale jakby był jakiś taki zamykany. Ciepło jest. Zeby można było nastawić kierunek, wysokość i sobie szybuję. Jak coś leci to żeby samo mi leciało. Ale kurde jak będę lecieć z Polski to sama będę tam miała 2 kuferki zamiast samochodu bo reszta będzie wiozła niemieckie samochody przy dupie. Zakład? :(

Jak coś leci , żeby mi PIPAŁO - w sensie, żebym się z czymś nie zderzyła :( I tyle. poprawka.