Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 atlantica23

z jakiego powodu moge cierpnac nogi? a dokladnie stopy od kostki w dol

Polecane posty

Go艣膰 atlantica23

ostatnio coraz czesciej czuje ze cierpna mi nogi, wlasnie stopy. zastanawiam sie jakie moga byc tego przyczyny. jest to uczucie takie niemile tzw mrowki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w70
polecam ci brac kazdego dnia magnez. Na 100 procent jestem pewna ze ci przejdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atlantica23
hmmm, a do jakiego lekarza powinnam sie z tym udac? troche sie boje bo wlasnie na innym forum przeczytalam ".......... I nie daj Bo偶e aby to nie mia艂o nic wsp贸lnego z k艂uciem w piersi i b贸lem po lewej stronie. ..." a mi czasami zdarza sie takie klucie, zazwyczaj po tym jak zazywam np. magnez albo kwasy omega3 lub pije melise. dodam tez ze biore tabletki antykoncepcyjne cilest i kurcze boje sie ze byc moze faktycznie mam cos z krazeniem:( czym sie objawia zakrzepica?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atlantica23
magnez- 2 dni temu przestalam brac jak mialam napdac klucia w klatce piersiowej, wtedy nie moge sie ruszac i ledwo co oddycham bo strasznie boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atlantica23
w sumie tylko 1 objaw sie sprawdza, czasami moje stopy staja sie czerwone (jak stoje w butach) i zyly mi wychodza na stopach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
to jest z艂e kr膮偶enie i w艂a艣nie niedob贸r magnezu,kup magnez z wit b6(wit sprawia 偶e magnez jest lepiej wch艂aniany)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kardiologa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atlantica23
a czy do kardiologa moze mnie skierowac ginekolog? czy tylko lekarz rodzinny? i jak juz pisalam, raczej to nie jest spowodowane niedoborem magnezu, tym bardziej ze ostatnio zazywalam magnez z wit b6 w tabletkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atlantica23
no dla mnie skomplikowane bo tutaj gdzie mieszkam nie jestem zapisana do zadnego lekarza:/ jejciu dlaczego niektorzy wszystko musza krytykowac

Udost臋pnij ten post