Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyuuu

Mój chłopak chce chyba ze mną zerwac

Polecane posty

Gość wertyuuu

hey mam 16 lat moj chlopka jest o rok mlodszy ode mnie jestesmy razem juz półtora roku od ostatniego spotkania cos sie zmienilo pisalam do niego czy jest cos nie tak a o ze jest ok pisze mi ze nie ma kasy na koncie i jest juz tak 2 dzien pisalam z nim przez gg on tak do mnie pisal jakby .....bylo cos z nim jakby chcial ze mna zerwac nie wiem co teraz mam myslec ja mu powiedzialam czy chce ju ze mna nie byc a on nie no co ty ale czuje i wiem ze on zerwie ludzie co ja mam zrobic mam mu cos powiedziec czy jak bo ja sama sie teraz pogubilam !!!!!!!!!!

Gość to chyba jakaś
prowokacja?

Gość ooo kuurddke
wzięłaś swobie 14-letniego chłopca, sama mając 15 latto masz tego skutki dziewczynko.

Gość bobik z maslem
o kuuurde...a ty kiedy mialas pierwszego chlopaka? po 30? ;) autorko - nic nie rob, moze ma gorszy dzien. poki co czekaj na rozwoj wypadkow.

Gość ooo kuurddke
nie moja droga, mam 18 lat i mojego ukochanego poznałam mając 17,a on miał 19. nie mówię o tym, ile się ma lat jak się z kimś wiąże, tylko o tym,że wzięła sobie młodszego(ma 14lat!) chłopaka. Uważasz,że chłopiec w tym wieku jest gotowy na poważny związek?

Dziewczyno, powinnaś sobie w TYM wieku brać starszego i to tak o 2 lata. :P Z czasem ta różnica jest niewidoczna, ale faceci są opóźnieni w rozwoju emocjonalnym o 2-3 lata. Czyli tak jakby twój chłopak ma 13.

Dziewczyno, powinnaś sobie w TYM wieku brać starszego i to tak o 2 lata. :P Z czasem ta różnica jest niewidoczna, ale faceci są opóźnieni w rozwoju emocjonalnym o 2-3 lata. Czyli tak jakby twój chłopak ma 13.

Gość fdghh
ty wracaj do ksiazek a nie chlopakow! bo po wakacjach zostanie ci pamiatka, dostaniesz ja za 9 miesiecy :P

Gość bobik z maslem
nie, gotowy na pewno nie jest, ale tez nie sadze, zeby to byl zwiazek na cale zycie ;) ale zaangazowanie emocjonalne u 15-latek moze byc ogromne. a rozstania i kryzysy w zwiazku zawsze sa bolesne, bez wzgledu na wiek i bez wzgledu na roznice wieku ;)

Gość ooo kuurddke
FACE DOWN------ zgadzam się z Tobą. bobik z masłem- masz racje,zaangażowanie może być w tym wieku wielkie i ból po rozstaniu itp. :) więc dobrze,że napisałas jej pare ciepłych słow autorko-też mam nadzieje,że się ułoży skoro tego chcesz. pozdrawiam