Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołza__

Dlaczego faceci wolą idiotki ???

Polecane posty

Gość zołza__

Uwielbiają puste panny z przyklejonym do twarzy fałszywym uśmieszkiem, których jedyną odpowiedzią na większość pytań jest hi hi ha ha... Własne opinie, sądy i IQ wyższe od tego, który ma owca jest przez facetów niepożądane! Facecie wcale nie wolą zołz! Kochają słodkie sztuczne lale puste jak bębęn...

Gość zołza__
faceci :/

Gość slslslslsls
Takie puste idiotki potrafią byc tez niezłymi zołazami.

Gość zołza__
nie pustaków lecz panów i władców wymagających bicia im pokłonów, choć początkowo zachwycają się tym, że masz swoje zdanie, kończy się na tym, że płytkie idiotki, rozmowa z którymi przyprawia mnie o mdłości są mi stawiane za wzór! bo one są takie kochane i nigdy się nie sprzeczają...

Gość zołza__
pewnie jesteś brzydka----> zdziwiłbyś/zdziwiłabyś się bardzo...

no to pustakow w moim otoczeniu (a studiuje z samymi facetami:)) jakos nie widzialam, zeby ktos chodzil z jakas idiotka lalunia>

Gość ale sie inteligentna znalazla
jak narazie idiotka i pustakiem jestes Ty :O

Gość wanesa
jacek-placek :D

Gość zołza__
jeśli ktoś zadaje pytanie, to odpowiadam zgodnie z życzenim jacka 1982:) a marchewek nie lubię, więc wszystko jasne już możesz sobie sam kupić i drążyć nią w tyłku gdy Ci dziewczyny obok zabraknie

Gość Ju............................
Ja tam się facetom nie dziwię - lepsza ładna i miła kobietka niż zadzierająca nosa zołza.:)

Gość zołza__
jacek 1982 najgłośniej od tuczników wyzywają dziewczyny biedne chłoptasie, których frustruje, że tylko jedna lub dwie ich w życiu chciały czyżbyś się do takich zaliczał?

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeee
bo sami mają małe rozumki:P

Gość zołza__
wszystko jasne już szkoda Ci czegoś? ja nikogo nie chcę obrażać, po prostu lubię porozmawiać z kimś kto ma więcej do powiedzenia niż hi hi. A jeśli stwierdziłam że mam IQ wyższe od owcy to jeszcze nie znaczy, że zakładam jego niesamowitą wielkość

Gość zołza__
jacek 1982 nie czytałam tego, ale dużo słyszałam też mnie dziwi, dlaczego kobiety tak bardzo wierzą we wszystko co tam napisano

Gość landryny mało charakterne są
ot i cała filozofia ;) żadne facet nie lubi żyć w cieniu kobiety, a typ zwany "słodką idiotką" łatwiej zdominować i utrzymać w ryzach! taka nawet jak się zbuntuje i wyartykułuje z siebie coś więcej niż puste "hi hi", to nie będzie to wystarczająco sarkastyczne i błyskotliwe, aby uderzyć w męskie ego. A nic podobno bardziej nie boli niż zniszczone męskie ego:D, dlatego frustraci przypinają niezależnym, inteligentnym kobietą łatkę z napisem: zołza, brzydula, stara panna, idiotka!

Gość zołza__
jacek 1982 spierdalaj to ty sobie mów do odbicia w lustrze... z czym do ludzi?

Gość zimne palce
jakbys miala I! wyzsze od owcy tobys nie zakładała, ze faceci wolą idiotki bo tym samym wlasnie obrazilas wszystkie inteligentne dziewczyny na forum, które maja facetów :O Jak narazie generalizujesz a to raczej o inteligencji chocby minimalnej nie swiadczy :O

a tak nawiasem mowiac to mam kumpla Owce (ksywka) i watpie ze masz IQ wyzsze od niego :D

Gość zołza__
landryny A nic podobno bardziej nie boli niż zniszczone męskie ego , dlatego frustraci przypinają niezależnym, inteligentnym kobietą łatkę z napisem: zołza, brzydula, stara panna, idiotka! trafiłaś w sedno... dlaczego faceci są tak zakochani w sobie, że uważają, iż mają monopol na każdą wiedzę?... dziewczyny można upokarzać do woli, ale nigdy nie pozwolić sobie, by któraś miała kiedyś zwykłą rację...

Gość zołza__
tak, jestem głupia, bo zamiast mówić co myślę powinnam prowadzić cyniczną wyrachowaną gierkę pod tytułem omotanie faceta wokół małego paluszka...

Gość zołza__
jacek 1982 ale wielu i tak woli jednak seksowne brunetki:):):)

Gość dramat i maskara
ciekawe jak wygląda u autorki to mówienie wprost....

Gość zołza__
jacek, za mało wiesz, aby to móc ocenić:P

Gość zołza__
jacek niektórzy pracują kiedy Ty relaksujesz się przed kompem, zresztą podobnie jak ja:P

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee
zołzy są mądre,a faceci nie lubią myślec,więc wybierają puste lale. poziom intelektualny się wyrównuje:P

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a Jacek ma kompleksy:P