Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołza__

Dlaczego faceci wolą idiotki ???

Polecane posty

Gość tacy są faceci
to jak tępy to na szrot z nim! czas na nowy lepszy model:):):)

szkoda że jacuś uciekł lubię się z niego ponabijać :) to takie rozluźniające :)

Gość tacy są faceci
wiesz, gdy ktoś nie protestuje bo mu lata to już dla niego nie taka rozrywka:) zasada nr 1 dla jacusia - kopać tylko leżących:)

:D myslisz, że on jest w stanie kogoś obrazić?? Hmm, chyba tylko jednosti o wybitnie słabej psychice :) a tutaj takich mało

Gość jacek1982
juz sobie tak nie pochlebiaj stara panienko :D :D :D

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o widzę ,że nasz temat nie umarł i jacuś już wrócił z pracy....:)

Gość jacek1982
poprawka jacus jest w pracy i bedzie dzis siedzial dluzej bo ma duze roboty i wypelniana formularzy :o

do starej oanienki to mi jeszcze troche brakuje mój drogi :P a tobie do starego kawalera pewnie juz niedaleko :)

Gość jacek1982
mezczyzna wolniej sie starzeje natomiast wy w wieku 30 lat i bez partnera dostajecie malpiego rozumu

Gość jacek1982
co ja mowie w wieku 30 lat ?! wam juz odbija w wieku 25 :D :D

ty juz miałeś nierówno pod sufitem w trakcie poczęcia :)

Gość Jaap
Faceci wola idiotki, bo sami sa idiotami =/ Swoj do swego ciagnie.

Gość tacy są faceci
jaap genialne!!!:)))

Gość tacy są faceci
dsfsdfd co się irytujesz?

Gość tacy są faceci
jeszcze jakiś jacek chce się wypowiedzieć nt. wyższości niuń nad grubymi lochami???:) czekamy:P

Gość tacy są faceci
oj, eriu, coś się chyba argumenty skończyły:)

Gość tacy są faceci
samica wczoraj ktoś inny się nakręcał o ile dobrze pamiętam:) i kładł się spać w poczuciu dumy z siebie, że się prowokacja udała:P

Gość lucinio
żal mi was,,,,,,,,widzicie dziewczynę na ulicy ,,,atrakcyjna ....usmiecha sie do was i z góry zakładacie że jest pusta tapeciara? kurwa ogarnijcie sie ! wolimy laski barbi bo wiemy że one o siebie dbaja ,,i fajnie sie z taka pokazac,zamiast z jakas brzydką która wyglada jak by raz w tyg od niedzieli widziała wodę,,czaicie?? płec przeciwna ma byc piękna,i smieszny jest ten temat ponieważ miałem dziewczyne która wyglądała jak barbi a jak z nia szłem to kolesie sie tylko slinili,a najwazniejsze jest to że do łóżka poszła po 5 miesiacach..przecietne kazda laska poszła by szybciej,,,o masz swietny temat:P o szanowaniu się! a i pusta też nie była,,,,wytrzymałem z nia 2 lata to zle nie było,,,jest opiekuncza i bardzo sympatyczna,,,,,,,i czesto wyskakujemy na piwo bo super sie z nia rozmawia...a wasze komenty mnie rozpierdalaja.pozdro

Gość felikx
wolę idiotki ale te myślące ,które zgrywają się na takie i wiedzą czego chcą. Kilka razy dostałe tzw kosza i chwała bogu niestety jedna mi nie odmówiła bo żyłem w przekonaniu że jak będę o nią zabiegał to wreszcie ją zdobęde. No i o ironio dzisiaj żałuję.Hola hola drogie Panie tu uwaga żaden nie lubi mamusiek, intelektualistek, panienek z tak zwanych dobrych domów przyzwyczajonych do tego że Tatuś za nią to załatwi. Jestem ojcem i troszke wiem jak to działa z natury jesteście uwodzicielkami od urodzenia słodkie idiotki jak to nazywacie. Ja nazwał bym to raczej zew natury jesteście od tego żeby uwodzić i mieć dzieci. Facet jest od ich robienia mówiąc trywialnie . A teraz Panienkom w głowie się prze... bo myślą że mogą być facetem? To że umiecie jeżdzić samochodami latać samolotem, sterować statkiem każda to potrafi no może każda. Tak tak wyzwolone Kobiety i nie zależne są teraz Wieksze i ważniejsze. Tak nazywajcie mnie męskim szowinistą, od męskiego szowinisty. Ale ... . No właśnie. Mówią że Kobieta nie myśli to mówią te które same każą sie domyślać facetowi co zmieniła.A większość z Was drogie panie zmieniła kolor włosów z tym że te tzw idiotki zmieniły kolor z brunetki na rudą albo czerwoną. Te wyzwolone są same bo są naprawdę idiotkami i blondynkami nie farbowanymi. Czego się Kobiety czepiają tego , że facet buduje i Tworzy? Nie każdy bo nie ma wsparcia bo się boi porażki przed dziewczyną. Ale kto pozwolił na takie zachowanie? Przychodzi mi baba z córeczką zamówić usługę, córeczka nie pozwala dojść mamie do słowa absorbuje i przeszkadza ,od razu widać kto tu jest ważniejszy. Ta mała pięciolatka dostaje sygnał od mamusi że to ona jest pępkiem świata. Bo mamusia nie umie córeczce przekazać najważnieszego. Jak dorośli rozmawiają to dziecko co najwyżej słucha. A dziecko musi mieć swoje wytyczone granice. Niestety mam z jedną córkę a z drugą syna i córkę szkoda że nie byłem bardziej wymagający. Styrany babami bankrut Załosne prawda?