Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaach

masturbacja

Polecane posty

Gość aaaaaaaaach

Dziewczyny,piszcie jakie macie techniki ^^

Gość weś się lecz

Gość jesteś zboczona i tyle

Gość Fikmik
Nie zgadzam się, nie jest zbocznona! Piszcie jakie macie techniki!!!

Gość Romusia panna
ja chyba bede musiała zacząć nad tym pomysleć, bo mój facet ostatnio ma problemy z erekcją. Kurde, a tak powaznie to znacie jakies sposoby na poprawe erekcji? Przeciez na pewno muszą byc jakieś skuteczne preparaty!!!! helpppppppppppppppp

Gość Catrinkaa
dołanczam sie do tematu ;]

Gość Fikmik
Ja znam właściwie wiele, ale wszystkie w moim przypadku nie działają....

Gość Fikmik
Np. taki z prysznicem :D Ale u mnie nie działa...

Gość dildo lub paluszek
nawlżone feminum, żeby nie uszkodzić śluzówki, bo masturbacja polega na delkatnym pocieraniu łechtaczki/żołądzi. Więcej nt masturbacji w Fozjologia i filozofia seksu. W google wpisać ten temat i jest.

Gość dildo lub paluszek
dla mężczyzny Romusi: orgazm męski nieodłącznie związany jest z ejakulacją. Zatem, żeby było czym ejakulować i żeby ereekcja była wystarczająco długa, mężczyzna powinien wspomagać organizm preparatami spermogennymi: cynk, selen, wit. E, żeńszeń, koenzym Q10. Oprócz farmakologii należy: 1.prawidłowo odżywiać się 2. prowadzić trening rekreacyjny na poziomie potu 3. przestrzegać higieny w pełnym tego słowa znaczeniu 4 nastawiać się pozytywnie Szczegóły w okolicy Fizjologii i filozofi seksu na www

Gość a najlepszy
to języczek faceta, czyli oralseks

Gość marzennaa
mnie się marzy żeby mój facet zaczął mnie wreszcie zadowalać... ostatnio mu to nie wychodzi :/ wiecie co, myślałam,że go nie pociągam, a on po prostu nie może... słyszałam, że przy kuracji niezbędny jest żeń szeń, a czemu jest on taki niezbędny?

Gość dla Marzeny
Droga Marzeno, jeśli Twój facet jest chory, to żeńszeń też nie pomoże. cyt. z www: Wpisz w google Fizjologia i filozofia seksu a wiele się dowiesz, możesz wpisać później też żeszeń. Z ostatnich badań naukowych: impotencja jest reakcją obronną organizmu świadczącą o chorobie naczyń krwionośnych; ostrzega często przed zawałem i wylewem stwarzając alternatywę: wątpliwy seks i śmierć ew. kalectwo, albo życie z wątpliwym seksem i impotencja! Ani to, ani to nie jest rozwiązaniem! Implant ciała jamistego(odpowiedzialny za erekcję), ostatniej generacji, wszczepiony w prącie kosztuje >20tys. dolarów! a gdzie cena bólu, ryzyka, godności męskiej, nie mówiąc, że to >80tys.zł. lub 2 dobre samochody! Impotencja dotyczy też i kobiet, manifestuje się oziębłością płciową i brakiem orgazmu a po menopauzie często suchością pochwy. W myśl prawa biologicznego, że narząd nieużywany ulega atrofii (zanikowi) nie tylko tkankowej ale i funkcjonalnej, lub trening czyni mistrza bardzo wskazane, żeby mężczyźni podczas zabiegów higienicznych, wykorzystując śliskość mydła, masowali prącie(głównie żołądź, przy ściągniętym napletku) do niepełnego wzwodu, nie dopuszczając do ejakulacji. Po takim zabiegu, korzystne jest hartowanie, zwłaszcza jąder, chłodną i zimną wodą. Ma to m.in. pozytywny związek z ilością, jakością plemników i potencją seksualną, sprzyja zdrowiu prostaty, chroni nie tylko przed stulejką ale i przed groźnym załupkiem, mogącym dać nawet martwicę żołądzi.. Takie zabiegi wskazane są głównie dla zawałowców i wylewowców (ogólnie miażdżycowców) u których pełny orgazm mógłby spowodować zawał lub wylew, a którzy chcieliby po rekonwalescencji podjąć normalne życie seksualne; dla zdrowych mężczyzn powinno to być codziennością.. Najsensowniej i najtaniej jest jednak dbać o zdrowie przestrzegając zasad opisanych w tematach: "4 warunki determinujące zdrowie", "Hartowanie", "Zasady dietetyczne", "Prostacyklina", "Bakterie a higiena somatyczna", "5 celów determinujących sens życia", "Witamina C i inne przeciwutleniacze w profilaktyce raka i prawie wszystkich chorób" i wiele innych

Gość ytr...
Biosteron zazywany regularnie pomaga . reszte ladnie ktos wyzej napisal ,

Gość wam tylko pomoże ale psychiatr

Gość fresh028
moj tez jakby lize bo musi w ogole sie nie wczuwa,a ja chcialabym zeby moja cipka go kreciła na maxa , chce czuc jak sie nią podnieca :( a niestety tak nie jest , ciagle tak samo mnie lize , dojscie do orgazmu sie wydłuza ! aha i lize m tylko łechtaczke i w ogole nie dotyka mojej cipki ! a mi marzy sie żeby mi cała cipke lizał , wkladal palce i dziurke mi lizał a on nie zrobił tego jeszcze nigdy a juz mu mówilam jak chce i nic...

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin