Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

uprawialam sex z chlopakiem wszedl we mnie na chwile doslownie na 5 sek bez zabezpieczenia wiem jak ja moglam na to pozwolic :( rany....zdazylo sie to 2 x ale doslownie na 5 sek tyle ze drugi raz to byl tydzien pozniej raczej nie mial wytrysku w tym czasie ale i bez tego chyba mozna zajsc w ciaze ...na to moje zachowanie nie ma wytlumaczenia moja wina i tyle :(...czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze prosze pomocy ... nie wiem co robic chodze do szkoly chyba sie zabije :(

zdarzaly sie takkie przypadki...kup test po tygodniu od incydentu..i mysl nastepnym razem...

Gość Niuuniiaa
soczysta_marchewka - kup test ,przez coś takiego można zajść w ciążę,nawet jak nie było wytrysku.Następnym razem lepiej się zabezpiecz :o

Gość beznadziejna sytuacjaaa
To skoro nie chcesz być w ciąży to dlaczego się nie zabezpieczysz? Rozumiem raz was poniosło, potem mogłaś zacząć myśleć. Ehhh. O zabijaniu to zapomnij, tylko zacznij myśleć. Mam wrażenie, że skończy się na strachu. Ile masz lat?

Gość kolejna kłamczucha
jak to chodzisz do szkoły? przecież już są wakacje....kłamczucho!!!!

no tak wakacje sa, ale niestety chodze jeszcze mam 22 lata stara baba ze mnie a taka glupia wiem ponioslo mnie :( ..... masakra jutro ide po test juz powinnam miec okres czekam na niego jak na zbawienie...