Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna gwiazda

BIALE PLAMKI NA TWARZY U DWULATKI-POMOCY!

Polecane posty

Gość czarna gwiazda

czesc dziewczyny,mam pytanie. mam 2 letnia coreczka u ktorej od urodzenia zauwazylam ze na lewym boku buzki kolo uszka ma niewielka biala plamke i jest ona do dzisiaj. Bylam z tym u dermatoloszki, ktora powiedziala ze jest to poprostu w tym miejscu zbyt mala pigmentu skory.Zapytalam tez czy to przypadkiem nie bielactwo, moja tesciowa to ma. A od dwoch dni zauwazylam ze na jej buzce pokazaly sie dwie male plamki na policzkach,male,ale są,Jedna na jednym,a druga na drugim. troche sie martwie,bo nie wiem skąd to spotkalyscie sie moze z czyms podobnym?

Gość czarna gwiazda
podnosze

A nie stosowałaś w tym miejscu jakiejś maści? bo niektóre powodują takie przemijające przebarwienia skóry (zwłaszcza leki ze sterydami).

ja bym sie jednak sklaniala ku temu ze coreczka odziedziczyla sklonnosc do bielactwa po babci... poradz sie jeszcze raz dermatologa...

to mogą być zmiany po maści i wcale nie sa przemijające mi głupia lekarka nie powiedziała ile smarowac i smarowałam za długo, i córka do dzisiaj ma takie jasne placki , przez 15 lat nie zninkęły :(

Gość czarna gwiazda
Rafinka ale jakiej masci? Ja zadnej masci jeszcze na to nie stosowalam ...