Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooooooooooooooo

bardzo brzydki zapach z ust!!!

Polecane posty

mam problem - bardzo brzydki i podobno czesty (trwajacy niemal caly czas) zapch z ust... moj chlopak ciagle mowi, zebym sie nie obrazala, ale zebym cos z tym zrobila...ale co, dabm o higinene jamy ustnej, myje zeby...czyszcze nitka itd.. wiec to raczej nie z zebow mam chore zatoki, czasem jak splywa mi z nich z gowy czuc charkterystyczny zapach, ale wtedy to i ja go czuje teraz wydaje mi sie, ze jest normalnie, ale wiem jedno kiedy napije sie np coli czuje ohydny smak i wlasnie niemily zapach, kiedy zjem ser to samo...moze to zoladek? co mozna robic oprocz zucia gumy ???

Wypłucz. Łyżka wody utlenionej na pół szklanki wody. Sprawdź, czy nie masz kamienia. Zobacz, czy jęzorek czysty.

Gość wejdź tu
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=989334 to bardzo złożona sprawa i tylko nielicznym udaje się z tego wyjść. Od razu Cię zasmucę - nie licz na lekarzy. Ludzie, którzy udzielają sięna tej stronie wiedzą więcej niż niejeden taki konował :o Poczytaj zwłaszcza ostatnie 15 stron z tego topicu.

dziekuję własnie nie licze na lekarzy otolaryngolog powiedziala mi, ze bedzie smeirdzialo, dopoki nie wylecze zatok ( a tych nie dam rady wyleczyc na stale) ktos zwalil wine na zeby, ale te mam okey... ale dziekuje