Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atomówek

nienawidzę moich sąsiadów

Polecane posty

Gość Atomówek

Zainspirował mnie inny topic. Macie jakies historie z wrednymi sąsiadami? Przypomnę swoją: W bloku w którym kiedys mieszkałem mieszkały dwie kobiety, które strasznie się nie nawidziły... masakra, ciągle robiły sobie drobne świństweka i złośliwości, z kazdym obgadywały tej drugiej d***. Ale przegięcie juz było jak ta jedna znalazła kiedys rano na wycieraczce... kał ;/

Gość
hoho u nas taka baba mieszka :/ podsłuchuje sąsiadów przez płot... jeszcze kilka lat temu jak graliśmy nieopodal w siatkę to zatruła nam życie - z jednym sąsiadem na placyku na którym miał być plac zabaw posadzili drzewa, słup do gry w kosza kazali usunąć, sąsiadów wyzywała od komuchów, dzieci wyzywała od złodziejskich dzieci jak wchodziły do niej za bramkę po piłka wpadła, mówiła że powystrzela O_o sąsiadowi kazała płot malować jak malowała po swojej stronie, sąsiada co miał "za wysoko" dach (a był jako jedyny zrobiony jak w projekcie) chciała podawać na policję, bo jej widok zasłania :/

Gość
z kolei sąsiadka z bloku, gdzie wynajmujemy nasze stare mieszkanie, robiła jazdy jak mieszkali tam studenci, a potem córka znajomej z mężem i dwójką dzieci. wydzwaniała do nas co chwilę, że hałasują (nikt inny się nie skarżył z klatki, tylko ona sąsiadująca przez dwie ściany :/), że córka znajomej klnie, że jej dziecko płacze :/ do studentów nawet policję wzywała, a policja to chyba się w głowę stukała, o co jej chodzi :/ i dlatego już nie wynajmujemy studentom, żeby był z nią spokój ;/

Gość
najśmieszniejsze jest to, że ta baba o której pisałam wcześniej, mieszkała też na naszym starym osiedlu i jak się wyprowadziła, to tam ludzie odetchnęli z ulgą. a teraz mieszka koło nas...