Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnjhnmjuh

Zakonczyl ze mna znajomosc

Polecane posty

Gość jsdhdcfksdkop
jak ja bym chciala miec wasze problemy ..;))kurcze nie macie pojecie ,miec 20 latek,randki,buziaczki itd przebieranie w facetach ,wakacje ,mieszkanko w swoim pokoiku,plakaty na scianach . cudowna mlodosc. buziaczki dla was;))

Gość anitkaaa
Dzisiejsi faceci albo sie klonuja, albo wszyscy ucza sie sciemniania z jakiegos jednego, tajemniczego podrecznika. Jesli tak jest, uprzejmie prosze o link do wersji e-book. Oszczedzi mi to wiele stresow na przyszlosc :o

Gość mnjhnmjuh
ale dlaczego to JA mam sie pytac? to on powinien mi wyjasnic DLACZEGO;) ja sobie nie wyobvrazam sytuacji,ze facet, ktoremu zalezy na dziewczynie pisze jej takiego bzdurnego smsa bez wyjasnienia i milczy. Mogl chociaz zadzwonic i podac konkretny powod "nie moge bo.......". TYLE

Gość bobik z maselkiem
dziekuje isiss :) widzisz autorko, do pelni wiedzy na temat facetow brakuje ci jedengo malego szczegolu - faceci sa PROSCI. oni nie bawia sie w jakies zawoalowane gierki, w jakies domyslanie sie... jesli chca cos przekazac, to przekazuja - proste. powiedzial, ze nie bedzie mogl sie z toba spotkac - powiedzial. skoro nie zapytalas dlaczego, zapewne on poomyslal, ze nie jest to dla ciebie wazne i ze nie ma problemu w zwiazku z tym. a tu wojna na pol kafeterii... oj oj, ale przynajmniej rozrywka na dobry sen jest. ja sie przestaje dziwic, ze tu 3/4 samotnych siedzi ;)

Gość mnjhnmjuh
* do niej

Gość mnjhnmjuh
bobik----> wierz mi, to jest facet, ktory wszytsko zawsze doklandie wyjasnial;) nic nie urywal w pol zdania, wiec tym bardziej w takim przypadku

Gość bobik z maselkiem
no no, wiadomo ;) w koncu caaaaaale 2 miesiace za wami ;) znasz go jak wlasna kieszen, kazde drgnienie jego miesnia na pamiec, przezyliscie juz razem miliony roznych sytuacji... :D:D

Gość Miniaaa kto mi powrozy
mnjhnmjuh a ja jestem z Knurowa :D

Gość mnjhnmjuh
bobik----> poczucie humoru masz, nie zaprzeczam:P przeciez wiesz, co co mi chodzi. Jesli bedzie mu zalezalo to ma moj numer komorki i gg. ja juz jego nie mam:P

Gość isisss
a popatrz na to z tej strony , że może naprawdę mu na Tobie zależy i czeka własnie na to żebyś zapytała go o co chodzi, nie rozumiem czmu nie możesz napisać zwykłego sms'a czy maila z zapytaniem czy cos się stało, to nie jest narzucanie to zwykła ludzka życzliwość

Gość bobik z maselkiem
dziekuje 🌻 :) tak ogolnie, to dobrze ci zycze i mysle, ze jednak mialabys jakas satysfakcje, gdyby okazalo sie, ze to jadnak ja mialam racje ;) rob jak uwazasz, ostatecznie to twoj facet, a nie moj :)

Gość anitkaaa
"faceci sa PROSCI. oni nie bawia sie w jakies zawoalowane gierki, w jakies domyslanie sie... jesli chca cos przekazac, to przekazuja " Tylko ze czasem wlasnie NIE CHCA czegos przekazac. W pewnych sysuacjach za nic w swiecie nie chca powiedziec prawdy - jakby sie zmowili. Przycisnieci do muru beda wymyslac tak niedorzeczne i pozbawione logiki historie az sie zmeczysz i dasz spokoj :o

Gość mnjhnmjuh
issis-----> nie napisze, bo nie mam juz nr gg ani komorki, tyle;)

Gość bobik z maselkiem
isiss, przyznaj sie, ze zalezy ci na tym zeby sie dowiedziala o co chodzi, bo sama jestes ciekawa :P ha ha (bo ja jestem, chyba bardziej niz autorka :D )

Gość mnjhnmjuh
moze on jutro sie odezwie. jesli nie to macie juz odpowiedz- cytata brunetka:P

Gość bobik z maselkiem
anitkaaa - jasne. klamie jak tylko pysk otworzy, taki facet :D wiec lepiej nie dac mu szansy i nie pytac :D:D

Gość isisss
ee tam bobik, tu nie chodzi o ciekawość - tylko trzeba ratować człowieka ( a moze nawet dwóch ) ;))))

Gość isisss
a można jeszcze wiedzieć ile bohaterowie topiku mają lat ?? tak prze ciekawośc pytam ;)

Gość bobik z maselkiem
a ty ktorego ratujesz? bo mowia, ze faceci to nie ludzie, tylko jakis podgatunek.... ja juz sama nie wiem :O

Gość mnjhnmjuh
22;) ide juz spac. napisze jutro czy cos sie wydarzylo czy nie

Gość haha zabrze pwoiadasz
a ile ma lat? :D

Gość mnjhnmjuh
pisalam wyzej - mamy po 22 lata:)

Gość isisss
do bobik ... ja próbuję ratować oboje ;) jednak jak widzę z marnym skutkiem

Gość mnjhnmjuh
isisss -------> okaze sie jutro czy ktos sie uratowal czy nie:P w kazdym razie bruneta jest bezpieczna;)

Gość isisss
ja tam i tak życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki ;)))

heh , ależ on nie zakończył znajomości tylko powiedział ci że przez najbliżych kilka tygodni nie bedziecie mogli się spotykać. przecież nie jesteście parą.. facet okazał się przynajmniej w porządku. napisał ci szczerze. gorzej byłoby gdyby facet z ktorym już byłabyś w związku po prostu zaczą się wycowywać dziwnym zachowaniem a następnie zniknął bez słowa wyjaśnienia !! dopiero zobaczyłabyś co to jest olanie. wiesz, ja też znajomym czasem mówię że nie moge sie spotykać przez jakiś czas. bo np. chcę odpocząć.. to nic złego.