Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka28

WPADKA?

Polecane posty

Gość Izka28

Witam was kochane kobietki Mam problem tzn problem i nie problem ale cos mnie tam trapi.. 2dni temu siekochalam z moim facetem i kiedy powiedzial "dochodze" nie wyszedl zemnie, polozylam sie na nim majac dalej jego penisa w srodku dopiero po jakims czasie wyjelam go. Nic nie czulam by lecialo. Kiedy sie spytalam go czy sie spuscil we mnie odpowiedzial " troszke cos tam poszlo ale nie martw sie, wcale to nie takie latwe zajsc w ciąze!" I tu problem bo ja majac 28 lat nie pogniewala bym sie gdybym zaszla w ciąze ale wlasnie tu problem i pytanie sie pojawia czy po tym co zaszlo ile mi kochane dajecie procent na to ze zaszlam?

Gość Iza czy ty jestes facetem
Bo w taki glupi sposob przedstawiasz swoj problem jakby to pisal chlop a nie miesiaczkujaca kobieta!!!! Jaki jest procent ze zaszlas??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty w ogole wiesz co to owulacja???? Wiesz kiedy ja mialas????? W jakim dniu cyklu mamy ci ten procent wyliczyc???????????

Gość Izka28
Nie jestem facetem, pytam bo jestem ciekawa co o tym mysla inni wiec mnie nie osądzaj!

Gość a co my wróżki
Skąd mamy wiedzieć, jaki jest procent, skoro napisałaś tylko że kochałaś się z nim dwa dni temu, ale nie napisałaś, czy stosujecie jakiekolwiek zabezpieczenie, no i przede wszystkim - w którym dniu cyklu to było...

Gość Izka28
Mialam miesiączke od 16 czerwca do 20, a kochalam sie z nim 23 czerwca. Przepraszam jesli takich szczegolow nie umiescilam ale naprawde mi tylko chodzi nie o procenty ale co o tym mysla inni o mojej sytuacji.

Gość Ale ty jesteś tempa
żeby ci pomóc dane dotyczące miesiączki i owulacji są niezbędne!!!! masz 28 lat czy tylko sie zgrywasz a może masz 17 i to kolejna prowokacja??? nie nie jestes w ciąży jeśli to było tuz po okresie i nie miałaś wówczas owulacji!!! Sieroto! dla pewności za 10 dni zrób test!!! i doucz się w tym temacie:(

Gość Nikt cie nie osadza....
Po prostu jak sie potysz to musisz podawac jakies szczegoly. Szanse na ciaze masz minimalne. A jakiie masz dlugie cykle?

Gość Izka28
jesli chodzi o ten miesiąc to mialam okres od 16 czerwca do 20 czerwca a wspolzylam 23

Gość no nie wiemkh
jestes bezdennie gupia

to wy wszystkie jesteście głupie, zawistne i plujecie jadem. Rzygać mi się chce jak was czytam:o Izka28 to wszystko zależy jak u ciebie z owulacją. Czasem się zdarza tak, ze owulacja jest już od razu po miesiączce, ale to sporadyczne przypadki. Z reguły występuje w połowie cyklu, więc biorąc taki książkowy przykład masz raczej małe szanse. No, ale matka natura jest nieprzewidywalna:) pozdrawiam

Gość Izka jestes facetem
Tika, Ty poczytaj co Izka wygaduje!!!!! Na pytanie o dlugosc cykli odpowiada cos zupenie bez sensu. Ja tez twierdze ze to facet!!!!

Gość Izka28
Dziekuje za odpowiedz, juz miesiączkuje te 19 lat ale zawsze pamietalam kiedy sie ma te dni plodne czy nie, to sie zapomina .Kiedys sie tym interesowalam ale z wiekiem wiem z doswiadczen moich koelzanek ktore stosowaly tzw. "kalendarzyk" i niestety malo skuteczny jesli chodzi o wykrycie dni płodnych czy nieplodnych. Nawet kiedy po 19 latach miesiączki nadal miewam nie regularne, raz mam 5 dni raz 3.. Dziekuje z gory tym co pmogli a tym co krytykowali bezmyslnie zamiast pomoc wspolczuje nerwowego trybu zycia!

Gość Izka28
Przepraszam za pomylke 15 klat miesiączkuje nie 19, z biegem czasu to juz zapominam ile lat to mam bo wiadomo zapomina sie, to takie potem wydaje sie naturalne jeszcze raz dziekuje za odpowiedz.