Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bydgoszczanka443

bydgoszcz-gdzie tani druk i oprawa pracy?????

Polecane posty

Gość bydgoszczanka443

prosze o rade, bo musze zarazwydrukowac moja prace licencjacka i ja oprawic. gdzie w bydgoszczy zrobie to w miare tanio??

Gość bydgoszczanka443
BLAGAM POMOZCIE!

Gość bydgoszczanka443
A CZY TEZ DRUKUJA?? I ILE BIORA ZA OPRAWE PRACY?? bo nie moge znalezc tej info dziekuje za adres:)

Gość bydgoszczanka443
no tak juz tam patrzalam ale tam jest napisane ze trzeba liczyc dla 10 sztuk a ja chce tylko 2...i pozatym jest jakis wybor koloriw itd i nie kumam;/ pozatym mozesz mi powiedziec czy mi tam wydrukuja z pencriva ?

Gość gość
można złożyć zamówienie na drukowanie przez internet za pomocą strony internetowej www.sprinterka.pl :) Dużo jest punktów na terenie kraju, więc Bydgoszcz także powinien być. ;)

Gość gość
Megakop na przeciwko Palacu Młodzieży. Wydrukuja i pomoga, gdy cos nie tak z plikiem. Ceny nie najniższe ale jakość wykonania żyleta

Gość lalanananana
Drukowalam na warmińskiego, jest to ulica od Focha. Idziesz od Focha prosto do pierwszego skrzyzowania, i dosłownie 20-30 metro w jest ksero, oprawa prac,bardzo tanio mają.

Gość gość
Niskie ceny, dostawa za darmo w całej Polsce. www.mone.pl Wpisz kod: RABAT5, a otrzymasz 5% rabatu na asortyment.

Gość TYMYUM
wSZYSTKO TYLKO NIE DRUKARNIA F1

Gość gość
Rozwijałam sklep internetowy z ubraniami (własna marka). Zdjęcia reklamowe zlecałam przez kilka agencji, ale ostatecznie zostałam całkowicie z http://www.copio.pl/, bo przede wszystkim jest obróbka komputerowa. Można później wydrukować i wykorzystać do dalszej promocji. No i tanio, a to jednak spora przewaga, jak zaczynasz dopiero w sektorze e – commerce.