Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

festiwal_kopytek

jaki wosk w plastrach polecacie?

Polecane posty

Odradzam veet. W ogóle nie wyrywały wszystkich włosków. Miałam strasznie podrażnione nogi. Najlepiej działaly jak miałam strasznie długie włoski, takie 0,5 cm:O

Tanity nie używałam plastrów. Natomiast po kremie mam niemiłe wspomnienia.... Ogólnie jestem zrażona do plastrów i używam albo kremu veet albo maszynki + krem spowalniający odrost włosków;)

łydki to łapię maszynką, ale uda to woskiem wolę. jakiś czas temu byłam u kosmetyczki na wosku, ale nie zadrobiła tego zbyt dokładnie, to spróbuję sama

Działają;) Ja używam SORAYA Łagodny balsam po depilacji. Też do kupienia w Rossmanie. Krem veet + ten spowalniający raz na tydzień, a z maszynką dwa, trzy razy na tydzień. I nóżki gładziudkie;) Ja mam włoski raczej słabe i jasne, z racji bycia blondynką.

Ogólnie może to dziwnie zabrzmi, ale włoski na udach rosną mi zecydowanie wolniej. Dlatego zawszem je veet-em usuwam.I mam spokój na jakiś czas;) Ogólnie depilacja jest dla mnie strasznie męczącym elementem życia i chciałam iść na laser....

Gość xxcza
polecic to ja moge laserowa depilacje w salonie typu Denique a nie plastry... poczytaj o IPL