Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieniutki włosek

jestem przerażona!

Polecane posty

Gość cieniutki włosek

od kilku dni strasznie wyapdają mi włosy! ale nie z kilka włoskow ! delikatnie przeczesuje włosy i są na całej mojej ręce!. mam tak mało włosow teraz .. w sumie zawsze miałam ale teraz boje sie ze w ogole ich nie będe miec :( po boku mam lekkie prześwity! straszne :( zaczełam stosowac nafte kosmetyczną + olejek rycynowy a dodtego łykam tabletki ze skrzypu i drozdzy. Co mam robic ?:(

Gość nerwy
do dermatolog isc to jakas choroba

Gość cccldlldld
Iść do lekarza. Nafta, olejek rycynowy, skrzyp????????? Panna, takie środki to między bajki babuni możesz włozyć.

Gość cccldlldld
Iść do lekarza. Nafta, olejek rycynowy, skrzyp????????? Panna, takie środki to między bajki babuni możesz włozyć.

Gość nerwy
do dermatolog isc to jakas choroba

Gość ojjjjej
a bralas wczeniej jakies leki ? moze bylas w szpitalu albo urodzilas dziecko?

Gość cieniutki włosek
mama mowi ze to od złego odzywiania. bo ostanio mało jem (stresy, dom itd) a pozatym często odzywiam sie nie własciwie .. zamiast zjesc zdrowy posiłek sięgam po chipsy. dodam ze z nadwaga nie mam problemów. jestem chuda. :( to moze byc jakas choroba ? !

Gość cieniutki włosek
nie nie. mam 17 lat. i od jakiegos czasu doszłam do wnikosu ze musze cos z sobą zrobic i zaczac dobrze sie odzywiac. więc odstawiłam słodycze i jadałm duzo warzyw i owocow.

Gość cieniutki włosek
' cccldlldld ' kiedys nafta mi bardz pomagała! więc jednak cos daje. a dzięki tabletką ze skrzypu i drozdzy mam ładną zdrowa cere jak nigdy!. wszysycy w domu to zauwazyli bo nie musze sie juz smarowac podkładem.

Gość a ja od 5 lat chodze do lekarz
i nie przestaly wypadac. macie jakies inne pomysly poza nafta?

Gość sprobuj
placenta, po tym rosna nowe wloski

Gość cieniutki włosek
placenta ? a co to jest ?

Gość cieniutki włosek
i gdzie i za ile mozna kupic ?

Gość sprobuj
takie ampulki ktore sie wciera w skore glowy, na allegro po 35 zl, stosuje sie co 2-3 dni, zreszta instrukcja jest na opakowaniu podobno dziala

Gość kup sobie maske placenta
na allegro aż 1 litr kosztuje 13 zł, zawiera wyciąg z łożysk- wiem nie zbyt zachęcające ale naprawdę działa, sama nie byłam przekonana do używania tej maski ale fryzjerka mi ją poleciła i teraz nie mam problemu z wypadaniem włosów, naprawdę polecam! Chodzi mi dokładnie o tą maskę: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6099

Gość ojjjjej
swego czasu wylysialam(nie rak ) niestety za pozno trafilam na dobrego dermatologa ktory powidzial ,ze wczesniej leki ktore przepisal powstrzymaly by ten proces a tak zoslalam z lysa glacą!😠 leki(witaminy) to BIOTYNA WIT PP Poszukaj cos w google na ich temat. zycze bujnej czupryny;) ps.teraz mam takie wlosy ze 5 kobiet moge obdarzyc i jeszcze zostanie:) nie ma pobytu u fryzjera zeby ten nie zachwycal sie ich zdrowiem ,gruboscia,dlugoscia.......a rosna jak trawnik! ;)

Gość cieniutki włosek
dzieki za porady! ale i tak nadal nie wiem co jest najlepsze na te moje cieniutke włoski. chyba wybiore sie do lekarza z tym.

Gość cieniutki włosek
BIOTYNA WIT PP? to Ci pomogło ?

Gość bejjbii
mi tez teraz okropnie wypadaja... myslalam ze u mnie cos nie tak.. ale rozmawialam z dwiema moimi kolezankami i one maja ten sam problem.. mysle ze to jakies przesilenie tak dziala na nas

ale ja juz mam malo wlosow(zawsze mialam rzadkie) a nie chce wylysiec:( biore bio-urode takie tabletki i stosuje waxa ale na razie nic to nie daje:O

Gość cieniutki włosek
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,56374,2677613.html przeczytajcie sobie to ! na samym koncu pisza o tej biotynie.. ale cały artykuł jest wazny i wiele wyjasnia dlaczego wypadają włosy.

Gość cieniutki włosek
biotyna czyli witamina B7 naprawde działa. ' Zbyt mała ilość witaminy B7 w codziennym jadłospisie powoduje chorobliwie wzmożoną czynność gruczołów łojowych, co prowadzi do problemów skórnych, a więc wypadania włosów, łuszczenia się naskórka, łojotoku i łupieżu. Skóra jest tłusta, przybiera szarawy odcień, włosy tracą połysk, a paznokcie się rozdwajają.' musze pojsc do apteki i kupic jakies tabletki z witaminą B7 " Źródła witaminy B7 w pożywieniu Jest ona szeroko rozpowszechniona w wielu produktach żywnościowych, jednak zawierają one jej bardzo mało. Można ją znaleźć w mleku, wątrobie, nerkach, żółtku jaj, serze, otrębach, rybach (sardynkach, łososiu), drożdżach, mięsie wieprzowym, cielęcym, drobiowym, ciemnym ryżu, kukurydzy i mące ze zbóż. Znajduje się w owocach (arbuzach, bananach, melonach, grejpfrutach, brzoskwiniach, winogronach), warzywach (kalafiorach, burakach, cebuli, grochu, pomidorach, szpinaku, marchwi) oraz orzechach, soi, rzepaku i słonecznikach. "