Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oOmartynqaOo

Wspolnywieczór kawalerski i panieński

Polecane posty

Za 2 tygodnie bierzemy ślub. Chcielibyśmy zorganizować wspólny wieczór dla najbliższych znajomych kawalersko-panienski. Zastanawialiśmy się nad grill\'em (orzystając z ładnej pogody). Jednak wydaje mi się, że warto wyróżnić to spotkanie od innych w gronie przjaciół. Może ma ktoś jakiś pomysł?

Gość wysmiewczyni
Nie wiem skad ta glupia tradycja wieczorow paniejskich i kawalerskich. Albo zamawianie jakis striptiserek albo innych wizyt w burdelu. Dla mnie to jest normalnie zdrada, mailam okzje podziwiac wyczyny przyszlego pana mlodego i jakies lafiryndy co sie rozbiera. To co ona jemu robila a on jej to maskra byla. A reszta samo gapienie sie na gole baby i chec faceta powinno zbudzic w kobiecie obawy. Pod przykrywka tradycji qurwiqrze macaja i slinia sie na obce baby, sepy oblesne aby tylko pomacac i pogapic sie na inne. Obrzydlistwo. Nie wysilaj sie za bardzo, nastroj i mily klimat tworza ludzie. Mozecie dodac pikanterii ogladaniem bielizny ktora dostaniesz od przyjaciolek. A moze pogracie w jakies pikantne gry, kidys taka gra byla"butelka" ;) A dzis to mozecie pograc na rozbierane.

hm my teraz na slub do znajomych jedziemy. I sprawa wygladala tak ze spotkalismy sie u nich w domu w jakims wiekszym gronie, posiedzielismy razem godzinke pojedlismy popilismy po czym pojechalismy taksowkami do miasta i tam sie rodzielilismy. Dziewuchy poszly na osobna impreze faceci na osobna:) Bylo zabawnie:) stwierdzilismy ze takie wspolne siedzienie w domu organizowane jest prawie co tydzien wiec jakas odmiana sie przyda. Ale jesli u was jest troche inaczej to czemu nie:)