Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinka peppa

Chudnijmy razem !!!

Polecane posty

Dołączam do Was. Przytyłam w ciąży 20 kg, zostało mi jeszcze ok.10. Ja postanawiam jeść eg metody montignaca. Nie jest to proste, ale spróbuję w jak największym stopniu się do tych zasad stosować. Zdam Wam relację z efektów za jakiś czas. Powodzenia 🖐️

no fresia podziel się na czym ta metoda polega też spróbuje:) Swinka ___to nasze dzieci w tym samym wieku mój ur się 24 marca:D i dzięki za rade jótro spróbuje mu dać troszkę tego soczku. Imam jeszcze pytanko niewiecie co to jest białe plamki na języku i troche na wargach czy to może te pleśniawki

jedno dziecię wykapane, pije kaszke moj niejadek i zaraz zasnie. Drugi czeka na kapiel ale iestety, dzisiaj maz poszedl na piwko a ja sama musze sobie dac rade :) jakos idzie... byle do przodu

moje biedactrwo juz padło - trzydniówka Go dopadłą - a swoja drogą skąd takie dziadostwo się wzięło :-\

mój naszczęście jeszcze nic takiego niemiał a tą trzydniówkę wszystkie dzieci przechodza? Moj mały taż śpi taki marudny dziś był że jóż miałam wszystkiego dość

Hej dziewczyny:-) Mogę się przyłączyć???? Też chcę schudnąć:) Mam do pokonania 13 kilosów:)Ciężko będzie,ale jak będę sie tu mogła czasem wygadać to może jakoś łatwiej pójdzie:) Tymczasem:)

Hej jestem padnieta mialam dzisiaj mnustwo pracy w domu ale jeszcze chce brzuszki zrobic tylko chwile odsapne. Na dodatek moje malenstwo dzis marudne bylo bo jej jedyneczka jakos wyjsc nie chce pierwsza wyszla bardzo szybko a ta jakos sie nie spieszy tylko meczy mi robaczka biednego:( pozdrawiam was mamusie Co powiecie zeby zrobic tabelke np: waga przed ciaza waga przed porodem obecna waga cel

Dołączam sie do Was dziewczyny.Mam do zrzucenia co najmniej 5 kg. Przed ciążą ważyłam 63, przytyłam 15 kg:( po porodzie ubyło mi 11, teraz znowu ważę 63 ale moim marzeniem jest zrzucić te 5 kg :) Zastanawiam sie nad herbatami oczyszczającymi i odchudzającymi, na ćwiczenia nie mam czasu:( czy któraś z Was wie czy to daje jakiś efekt?? Pozdrawiam

Cześć dziewczyny :) Jak tam u was a ćwiczeniami bo ja dziś niemam ani chwili na ćwiczenia jótro mamy chrzciny więc ćwicze przy garach. ania dobry pomysł z tabelką ja zaczynam:) Waga przd ciążą.......60 ......przed porodem.....80......obecna 68.8.........cel..........60

Tak metoda ta polega na odpowiednim łączeniu składników poszczególnych dań. Polecam stronkę www.montignac.com.pl nick.....Waga przd ciążą...przed porodem....obecna.....cel Mimi840 .......60 ....................80..............68.8.......60 fressia.........52.....................72..............62..........52

a wiecie...moj maz uwaza ze idealna waga dla kobiety o wzroscie 170 cm to..65 kg..;) chyba tylko my kobiety lubimy byc chude, faceci lubią kraglosci;) przynajmniej moj lubi...i ciagle nazywa mnie szkieletorem choc chudzielcem nie jestem przeciez

Witam mamuski. Ja tez dzisiaj słaboz czasem. Bylismy na zakrytym placu zabaw, ale ta moja mala sie wyhasała. Nauczyla sie jezdzic na hulajnodze :D a ma dopiero 1,5 roku :) Jestemz niej dumna :) Tak wiec Ona pocwiczyla z tata oczywiscie, a ja jestem zmordowana. Pomysł z tabelka jest super. Zaraz wpisuje w stopke swoje magiczne cyferki :)

swinka peppa wiesz zazdroszczeń wagi,ja jeszcze nie urodziłam a już ważę 93kg! kurde kiedy ja to zrzucę ,załamana jestem...:(:(:( A mój wzrost to zaledwie 156...:(

Nadija powiem Ci że faktycznie masz duzo do zrzucenia i może być Ci ciężko, ja po porodzie nie mogę ćwiczyć i jedynie dietą się ratuję, jednak nie zakładaj że bedzie źle w Twoim przypadku. Sport, ruch z dzieckiem (spacerki) i koło dziecka (prasowanie, pranie, noszenie, zabawianie itp itd) plus zdrowe odżywianie (bez słodyczy) i będzie ok!!! Szczęśliwego rozwiązania :)

No faktycznie nie narzekam. Mam jakis taki organizm ktory sam nad soba panuje. Ale nei zapominam o odpowiedniej diecie. Juz wczesniej piosalam o swoim odzywianiu. A dodatkowo pije zelazo z witaminami, po porodzie to konieczne. A i musze sie pochwalic... :) Dzis rano zwazylam sie bez ciuchów, po oproznieniu pcherza, naczczo i.... waze 63 kg :D jednak metoda dziala :)

a ja mam nadzieje ze topic sie utrzyma... Mysle ze to zawsze jakis doping :) Wiec szczesliwego i latwego rozwiazania zycze ;)

Gość ktos takii
dzieczyny ja tez ja tez przed ciaza 60 przed porodem 84 teraz 60 cel 56 szesc miesiecy po porodzie.gubie 2 kilo mieisecznie, karmie i obzeram sie jak nigdy w zyciu i mecza mnie te 4 kilo, chcialabym miec wage jak na studiach (mam 30 lat) moze mi sie uda z Wami powodzenia

Gość ktos takii
swinka mamy ten sam cel dawaj info o postepach ja staram sie nie jesc po 18, ale czasami jak mala duzo zjada to mnie sciska i jem olbrzymie ilosci jablek dodaM ZE JAK BRALAM CEZARETTE TO BYLAM OPUCHNIETA, OD 7 TYGODNI NIE BIORE I LADNIE SIE OCIOSALAM ze tak powiem sorki za capslocka

Gość DO Daffodile
Twój mąż powinien mnie w takim razie zobaczyć i pewnie wreszcie zmieniłby zdanie o idealnej wadze kobiety o wzroście 170 cm, bo ważę właśnie 65 kg przy wzroscie 169 cm z tym, że jestem w 36 tygodniu ciąży:D

ktos takii no ja mam zamiar zdawac relacje na biezaco :) i mam nadzieje ze tylko wartosci spadkowe bede mogla podawac. Pozdrowienia i powodzenia

nick..... Waga przd ciążą ...przed porodem. ...obecna .....cel Mimi840 .......60 ........................80..................68.8...........60 fressia.........52.........................72..................62.............52 świnka peppa 60.........................80..................63.............56 Ania_84........52.........................75..................58.............??

nick..... Waga przd ciążą ...przed porodem. ...obecna .....cel Mimi840........60 ........................80..................68.8...........60 fressia.........52.........................72..................62.............52 świnka peppa 60.........................80..................63........... ..56 Ania_84........52.........................75..................58.............?? ktoś takii......60.........................84.................60.............56 przepraszam jeśli kogoś pominełam