Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinka peppa

Chudnijmy razem !!!

Polecane posty

Ja nie wpisuje celu bo właściwie wager mam prawidlowa chcialabaym tylko miec znów w miare płaski brzuch i tu zonk bo ja z brzusia zrzuce to waga pójdzie w dół i znów będe miec niedowage co nie ucieszy mojego endokrynologa:o No ale przeszkadza mi ten brzuch. Ja wczoraj nie cwiczylam bo mielismy urodzinki w domu i o 4 dopiero spac poszlam taqk ze byłam padnieta. Dzis mezus wzial mnie na zakupy kupilam 2 party spodni rozmiar 38 i rybaczki 36 wiec sie troche dowartosciowałam:) no ale rozmiar ubran mi sie nawet w ciazy nie zmienil no i tu spadnie 36-38m a brzusio wystaje jak siade to taka fajna oponka :P Ale czasem takiego doła przez to łapie że masakra :(

no ja tez łapałam okropne doły. Maz sie dziwił, mowil ze wyglad nie jest najwazniejszy. Bo i ja doskonale o tym wiem, ale jednak jest istotny. Bynajmniej wsrod kobiet, musze czuc sie dobrze we wlasnej skorze, w przeciwnym razie trace pewnosc siebie.

swinka pepe 174 cm i 64 kg to super waga ja tez mam 174cm i waze 80kg 3,5 miesiaca po porodzie ale 64 to moja waga wymarzona,tyle to do slubu schudłam, teraz to sie załamałam :?(

pusia 79 no to nic tylko wziasc sie za siebie... Wiem o tym ze moja waga juz wlasciwie jest spoko. Tyle tylko ze ja zawsze uprawialam sporty, biegalam, teraz nei mam czasu na bieganie. Tym bardziej ze maz tez biega i za raz po pracy idzie pobiegac a ja juz nei mam kiedy. u niego to wazniejsze bo chce sie dostac do sil specjalnych, jest wojskowym. Ja czuje sie nieswojo z taka nawet waga, niedlugo ide na aerobik, wiec moze wtedy troche sie odbije... ;)

Nadiya26l ja tez do porodu wazyłam 95kg o ile nie wiecej, i duzo zeszło po porodzie ok 11kg a potem z 4kg przez pierwsze 2 tyg, głowa do góry nick.....Waga przd ciążą...przed porodem....obecna.....cel Mimi840 .......60 ....................80..............68.8.......60 fressia.........52.....................72..............6 2..........52 pusia79........75....................97...............80...........70

dzięki pusia :):):):) może i mnie tak zejdzie:) ale wiecie co ja bardzo puchnę w okolicach nóg i na pewno to nie zatrucie ciążowe a za dużo mam wody..może one tyle waza,spotkałyście sie z czymś takim..? Mąż kupił mi wagę elektroniczna wkurza mnie! raz pokazuje 96 innym 94 a nawet 93 .dziwne :( mam nadzieje urodzić w tym tyg! żeby więcej nie utyć.a mało jem bardzo duzoooo pije. Z góry dziękuje za odp. s;e buziaczki👄 fajnie swinka pepaa🌼 ze założyłaś taki temat!:) na pewno sie utrzyma:)

pusia🌼 a ile masz wzrostu..? ja bardzo niska jestem chyba najniższa z was:(i u mnie najbardziej utyły nogi i pupa!!! jest ogromna:( ..

Cześć wszystkim🖐️ Jak tam postępy z wagą u mnie 0,5kg w dół niby niewiele ale ja się cieszą zkażdego grama :D :D Wczoraj miałam chrzciny to może przez te bieganie trochę zeszło no to mo 8 kg zostało do zżucenia ale jak zżuce więcej to bedzie suuuper

Gość *Tabelka*
nick..........Waga przd ciążą.......przed porodem.....obecna.....cel Mimi840 ........60........................80..................68.8..........60 fressia..........52........................72..................62............52 pusia79........75.........................97...................80 ...........70 świnka peppa 60.........................80...................63......... ..56 Ania_84........52.........................75............ ......58............?? ktoś takii......60.........................84.................60. ...........56

Witam mamuski... No u mnie idzie jakos mozolnie... :) wczoraj mialam cwiczyc wieczorkiem ale jakos nei wyszlo... :) za to caly dzien biegalam po mieszkaniu i sprzatalam, maz zajmowal sie popoludniu dziecmi wiec moglam w koncu wziaść sie za porzadne sprzatanie. Odkurzacz, mop, szorowanie calej łazienki, troche ruchu bylo jakby nei patrzec. Ile bym dala zeby to wszystko przyspieszyc....:) zeby efekty byly widoczne takz dnai na dzien...

Ja też wczoraj nie mialam sily cwiczyc :o Niebawem przylatuje moja siostra wieć będe miała troche więcej czasu na ćwiczenie i pewnie tez częściej będziemy gdzieś jezdzić zwiedzać (choćby tylko sklepy :P ) więc więcej ruchu będę miała :) Ide nakarmic łobuziaczka później jeszcze naskrobie coś

czesc dziewczyny, bardzo fajny temat, bo mnie tez męczy moja waga i figura. Moge sie dolaczyc? Urodziłam 3 miesiące temu, mam 160 cm wzrostu i 60 kg wagi, przed ciażą wazylam 57 kg a chcialabym dojsc do 53 kg. Zatem 7 kg do zgubienia. Karmie piersią ale tez i dokarmiam mieszanką bo mialam za malo pokarmu. Synek ma skaze bialkową wiec nie jem nic mlecznego. A szoda bo latwiej sie odchudzac jedząc jogurty, chude mleko czy chudy twaróg etc. A tu nic mi takiego nie wolno.pozostaje wędlina itd. Waga spada mi baaardzo powoli, wlasciwie przez dwa ostatnie miesiące to stracilam tylko 2 kg (reszte zgubilam od razu po porodzie). No i sie zatrzymało na 60kg..:( Od kilku dni cwicze brzuszki 8minABS i pupę 8minBuns. Staram sie spacerowac z wózkiem ok.60 min. Obiady jem w postaci warzyw na parze z kurczakiem... A co więcej..? czesto pozwalam sobie na kaloryczne kolacje-kielbaski z grilla, racuchy...-pewnie to to tak hamuje odchudzanie...?? Dopisuję sie do tabelki: nick..........Waga przd ciążą.......przed porodem.....obecna.....cel Mimi840 ........60........................80..................68.8.. ........60 fressia..........52........................72........... .......62............52 pusia79........75.........................97............ .......80 ...........70 świnka peppa 60.........................80...................63......... ..56 Ania_84........52.........................75............ ......58............?? ktoś takii......60.........................84.................60. ...........56 aw81............57........................74..................60.............53 I P.S. czy Wy tez karmiące piersią odczuwacie caly czas głód?:(

cześć wszystkim Ale dziś było gorącą mój mały ani hwili niechciał być na dworze ciągle płakał:( aw 81 _________ja karmie piersią i też dokarmiam mój synek skonczył 3 miesiące na początku też byłam ciągle głodna ale teraz gdy zmiejszyłam porcje i niejem po 18 czasem tylko jakiś owoc to jakoś się organizm przyzwyczaił do tych mniejszych porcji i niegłoduje waga też mi pomału leci ale cieszę się że chociaż trochę cos spada ;)

Witam was! No widze ze nie sama tutaj z malutkim problemem:) jestem Wiec jestem mama 2mieciecznego maluszka i pszytylam 24kg no i teraz 72kg waze... Moj cel jest znow 55kg ... Czy mazna sie dolaczyc? Pozdrawiam

cześć Mickey ja przytyłam 21kg w ciąży a teraz mam jeszcze minium 8 do zżucenia ciężko jest bo baaaardzo powoli ta waga spada no ale dobrze ze wogule spada choć troszkę

Witam wszystkie mamuśi-ja bardzo szybko zrzuciłam ciążowy balast a nawet więcej...mi akurat pomogło karmienie piersią i dieta z tym związana (min. slodyczy, dania na parze, dużo wody mineralnej...)i tak mi to zleciało....

Witam wszystkie mamuśi-ja bardzo szybko zrzuciłam ciążowy balast a nawet więcej...mi akurat pomogło karmienie piersią i dieta z tym związana (min. slodyczy, dania na parze, dużo wody mineralnej...)i tak mi to zleciało....

witam moge sie przyłoczyc przed ciaza wazylam61-62 przed samym porodem 89kg teraz po prawie 9 miesiacah zostalo mi do zrzucenia jakies 8-9kg ale moim problelm jest brzuch taki flaczek a zawsze mialam taki zgrabny czy mam jeszce szanse choc troche zgubic tego sadelka czy juz zapozno jakie moge robic cwiczenia

hej hej! mój cel to 60 to poproszę o dopisanie mnie do nomenklatury nie odzywałam sie bo byłam z Małym w szpitalu - masakra, tam to można schudnąć a na pewno wypocić!

a no właśnie i w związku z powyższym, wróciłam dzis do domu i z depresji, złości i zmęczenia zjadłam pół tabliczki milki - i szlak trafił tygodnie wyrzeczeń buuuuu

karolcia19190 _________ moim problemem tez jest tylko brzuszek bo jak pisalam wage pierwszyr az w zyciu mam odpowiednia, ale ten brzuch to moj koszmar. Sprobuje znow brzuszkow i moze 6weidera ale nie wiem czy moj kregoslup znow nie zastrajkuje, zobaczymy....

toska24 a co sie stalo///:( Wszystko juz z synkiem w porzadku? Ja tez kiedys sie tak wypocilam w szpitalu jak corcie zatrzymali na obserwacje. Ja w ciazy, maz dojezdzal do innego miasta do pracy (wlasnie go przenosili do innej jednostki) musielismy sobei mieszkanie najpierw zalatwic zeby moc tutajmieszkac razem. Okazalo sie ze to trzydniowka. A córcia wygladala z godziny na godzine co raz gorzej. Byla wysypana na calym ciele, główce, twarzy. W dzieciecym szpitalu kazali jechac do zakaznego no i tam stwierdzili ze ja zostawia, jeszcze nei wiedzieli co to jest, ale nikt nas o niczym ne informowal, z mezem mielismy w głowie najgorsze ale zadne z nas nei mowilo o tym glosno. No a skoro bylam w ciazy to do zakaznego szpitala nie moglam wchodzic, ale i tak do corci weszlam jak ja przyjmowali. Masakra po prostu. maz nie mial na czym spac, corcia byla w pokoju z druga dziewczynka ktorej tez nei bylo wiadomo co jest, jaka bzdura myslalam, a jakby sie tak od siebie pozarazaly :/ Na moich oczach pigula jakas o wrednym wyrazie twarzy, taka starsza wziela moja corke na rece i wychodzi. Maz do niej \"a gdzie pani moje dziecko zabiera\" a ona ze na pobranie krwi. No to my ruszylismy z ania a ona zamknela drzwi za soba i mówi \"ale po co, sami sobie poradzimy\" slyszalam jak moja kruszynka krzyczy, slyszalam ten placz i wiedzialam ze tonei z bolu tylko ze strachu, biedna nie wiedziala co sie dzieje. Maz jak tam wparowal to zaraz wszyscy na bacznosc stali i pozniej juz trzy razy informowali o wszystki. Dla mnei w ciaz to byl straszny stress, moja lekarka rodzinna byla oburzona tym faktem z e w ogóle dziecko zostawili. Mówi ze od razu powinni wiedziec ze to trzydniówka :/

No a co do konkretów... to przytylam :( tak z dnia na dzien, teraz mam 64,2 kg :( moze to przez miesiaczke ? kazde wytlumaczenie ejst dobre, ale wszystko na to wlasnie wskazuje, no chyba ze moja waga jest do d...

Michaś tez chyba miał trzydniówkę - w sumie mi nie powiedzieli - zaczęło się od wysokiej temperatury potem doszłą biegunka, wymioty i zupełny brak apetytu, na koniec - ale to już w szpitalu - gościa tak mi obsypało że masakra - ale to przede wszystkim ze szpitalnego upału i syfu, bo w tym pokoju gdzie byliśmy to chyba 100 stopni było :-( straszyli mnie salmonellą ale wymaz wykluczyli w końcu - no i jak już pisałam to chyba trzydniówka teraz jesteśmy na przepustce, bo jeszcze kaszel doszedł - ale biegunki i wymiotów juz nie ma ogólnie masakra - chociaż personel był bardzo miły - ale patrzenie na wenflon w tej malutkiej rączce i ten wyrzut w oczkach mojego Synka - brrrr - nie polecam

Hey:) Oj bedzie trudno ale nic zabieram sie do diety... Zobaczymy czy wytszymam... A robie ja z Almased no w tamtym roku mi pomogla az 10kg schudlam zobaczymy czy teraz tez... Najgorsze w tym ze nic nie mozna jesc tylko rosolki pic brrr...

moja corcia tez to miala w raczce, okropny widok dla matki :( ale juz jest dobrze i wielkim łukiem od szpitali, oby juz nie musiala tam wracac

waga stanela mi w miejscu, oby to byla wina mojej upragnionej miesiaczki, juz mam 3 dzien i ogólnie czuje sie taka opuchnieta :/

w ogóle gdzie moja kultura... Witam wszystkie nowo wpisane kafeterianki, które pragna zrzucic pare kilo, mam nadzieje ze ten topic jakos zmobilizuje nas wszystkie... powodzenia