Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinka peppa

Chudnijmy razem !!!

Polecane posty

a co tu tak pusto? Pewnie dziewczyny ćwiczycie co? albo spacerujecie zmaluszkami taka pogoda ładna ale jak dla mnie to troszkę za gorąco No my zmykamy mamy dziś wizyte u neurologa wpadne póżniej może ktoś będzie;)

ja to po tym szpitalu odreagowuje stres obżarstwem :-( dzisiaj juz miało byc ostro od rana, to mi teść fryteczki usmażył bo tak zbiedniałam w tym szpitalu - i zezarłam - świnia jedna mam sprawe... mój Michas jest ze stycznia dzis byłam na rozmowie o prace - od nowego roku akademickiego bym zaczęła, czyli Miszka by miał 9ty miesiąc praca - spełnienie moich marzen - wykladowca na uczelni ale... czy ja nie krzywdze mojego dziecka??? niby to tylko 15godz tygodniowo... nie wiem - żal mi tracic te niepowtarzalne momenty, ale budżet też mocno nadszarpniety mąż mnie nie ciśnie, ale sama widze że lekko nie jest czy Wy pracujecie - i od kiedy tj. ile Wasze Maluchy miały i jak to zniosły?

tośka24 mi sie wydaje ze malo która mama mzoe sobie pozwolic na tak dlugi urlop wychowawczy. 9 miesiecy to i tak sporo bylas z malutkim, niestety tak jest ze musimy pracowac i sie rozwijac. Ja niewykluczone ze podejme prace niedlugo po skonczonym urlopie macierzyskim plus zaleglym wypoczynkowym... Dziewczyny czy znacie te cwiczenia 8min ABS, 8 Min Buns? NIby króciutkie ale i tak ciezko mi sie zmobilizowac, póki co zaczelam w zeszłym tyg. Mam nadzieje ze są skuteczne na brzucha. Waze caly czas tyle samo 60 kg (160 cm) Nie czyuje sie moze jakos tak potwornie grubo ale marze o zrzuceniu choćby tych 4 kilogramów... a jak wam idzie?? ja znowu głodna jestem :( Tez czesto zajadam stres..:(

Ja jestem na etapie nie jedzenia słodyczy ale słabo mi to idzie. Ale za to robie brzuszki co wieczor i czasem popołudniu jak sie z mala bawie. Spacerki odpadaja bo u nas caly czas deszcz juz tak od 3 tygodni:( Jesli chodzi o prace to ja sie zwolnilam w 2 m-cu ciazy i mam zamiar pracowac znów jak mala skonczy min 2 latka. Bo chce sie nacieszyc macierzynstwem i chce widziec kazda nowa rzecz jaka zrobi. Pracuje tylko maz ale wiem ze gdybysmy byli w Polsce to musialabym pracowac nawet w ciazy ale dzieki temu ze maz pracuje za granica moge sobie pozwolic na pełen etet jako mama:) Chociaz strasznie tesknie za moja praca bo to bylo cos co lubie praca za biurkiem z milymi ludzmi...

no mojs córcia ma juz 1,5 roczku, synek 3 m-ce, mialam isc do pracy jak córka skonczyla roczek ale zaszlam w ciaze :D no i teraz czekamy az synek skonczy roczek. Gdybysmy mieli problemy finansowe, nawet najmniejsze t tez bym szla szybciej. Moim zdaniem toska24 niei krzywdzisz dziecka... w zyciu... Przecie i tak predzej czy pozniej bedziesz musiala isc do pracy, Nic nei przegapisz nei martw sie. Kumpela moja daje córcie do zlobka i na poczatku bylo jej ciezko, ale teraz widzi jak Mala jest szczesliwa i jak szybko sie rozwija... bedzie dobrze ;)

Gość NFM
i jak idzie odchudzanie śmierdzące, grube, świnie?

Ty jak jesteś taka odważna to po huj farbujesz się na pomarańczowo pustaku

Witam! No musze sie pochwalic juz 2,5kg schudlam:) Jak narazie dobze mi idzie chociaz glodnajestem :( ale nic wytszymam... A co do pracy to ja po pierwszej ciazy 2,5lata w domu bylam teraz bede tez 2lata. No nie ze dziecka niechce skszywdzic, ale zauwazylam pszy pierwszej ciazy ze tak maluszki sie zmieniaj i tak szybko ze chce wszystko z nimi pszezyc...:) i jak swinka peppa pisze gdybym miala problemy finansowe to tez bym do pracy poszla. Wiec sie teraz nie spiesze chociaz mi pracy bedzie brakowac ale 2lata i tak zleca i to napewno za szybko;) Pozdrawiam

Kurcze mam zalamke mysle sobie ze chyba juz nigdy nie bede miec płaskiego brzucha :(

ja to wiem że płaski brzuch u mnie to marzenia ściętej głowy, chociaż może kiedyś się uda - co na pewno się nie uda to mieć znowu jędrny brzuch - nawet jeśli nie super płaski - no i te rozstępy... też mam załamkę :-( w dodatku mąż mnie zostawił na weekend, Michałek wrzeszczał całą naprawdę całą noc i ogólnie to porażka :-(

ja mam plaski jak wciagam :) ale i tak wciagam juz z przyzwyczajenia, od tego tez miesnie pracuja i jest duza szansa na plaski brzuszek.

Witam was kobietki!:) Jak samopoczucie.???? a ja będę mieć wiszący ...:( bo już wisi a jeszcze nie urodziłam..:) i co mam zrobić..? a i rozstępy jak mapa polski...:( tak wiec ja to mogęsie złamać..i jeszcze ta waga...prawie o niej zapomniałam:P

Jestem zalamana. Waga stoi w miejscu a czasami nawet sie podwyzsza o kilkaset gram :( Moim szczesciem jest brak rozstepow, tylko delikatne z boku ud... ale jest do przejscia. Natomiast ostatnio mam zle dni, podjadam sobie zbedne kalorie, chyba hormony szaleja: pierwsze miesiaczki po porodzie, teraz zaczelam brac tabletki anty wiec chyba musze sie pilnowac. Lekarka mówila ze po ciazy jak sie bierze tabsy to mozna wrócic do wagi ciazowej... od dzis sie katuje i nie jem tych pierdół!

witajcie ponownie, no u mnie wga staneła i nic na dół od 2 tygodni, a tak było fajnie 1kg tyg, kupiłam sobie ostatnio rolki i jezdze moja mam z wozkiem a ja na rolkach tam i z powrotem, no i chodze na masaze na brzuszek zeby lepiej wygladał, i jest lepiej Nadiya26l mam 174cm

Gość Denn
Mogę się przyłączyć?

ale macie dziewczynki nastroje, bedzie dobrze, sama bardzo bym chciała wygladac dobrze, bo juz przed ciaza waga mi sie zmieniała oczywiscie na +, kiedys wazylam 80kg po powrocie z angli, i schudłam do 64kg na ślub, po czescie pomogł adipex bo tak to byłoby ciezko a jak tam cwiczonka, ja zrobiłam dzisiaj 30 brzuszkow i padłam :)

cwiczonka...? u mnie raczej kiepsko. Niby podczas bara-bara traci sie sporo kalorii, no ale moj maz ani rusz... :( \"jestem zmeczony bo trenuje... dzisiaj przeplynalem spory dystans..\" albo \"jestem zmeczony.. zrozum... dzisiaj przebieglem 16km\" niech sie wali, nie to nie, ja sie prosic nie bede... chyba pozostaje mi byc matka i sprzataczka w domu... takie to kobiece. A pozniej sie pyta czemu taka smutna chodze... Wiem ze topic mial dotyczyc odchudzania ale chyba sprytnie to polaczylam :) musialam gdzies to wyrzucic

No u mnie najgorzej ze słodyczami co dzien cos zjem to czeklada to ciasteczka itp Ćwiczyc ćwicze - 2 razy dziennie brzuszki rano 100 wieczorem 100-150 ale jakos efektow nie widze. Skoro bara bara spala kalorie to chyba trzeba zwiększyc czestotliwość ;) choc nie mam co narzekac czasem to sie odganiam od męża no ale dla dobra brzusia :p

No ja tak sie odganialam po pierwszej ciazy i powstal z tego synek :) Moze mój maz boi sie o 3 dziecko :) Pewnei jest w szoku poporodowym... ale bede cierpliwa, teraz biore pierwsze opakowanie tabsow, przy drugim juz mozemy byc spokojni wiec poczekamy zobaczymy... A co do odchudzania to kupilam sobie herbatke oczyszczajaca organizm z toksyn, na bazie herbaty zielonej, to niby dobry suplement zdrowej diety. Biore sie ostro za swoje zdowie i cialo :P

Ja też wybieram sie na solarium tylko ze w miasteczku ktorym mieszkamy jest jedna i daremne bede musiala do miasta jesżdzic. Bo na słonce nie ma co liczyc u nas caly czas deszcz a w Polsce bede dopiero po wakacjach :( Ja też pije jakas herbatke ale nie regularnie wiec pewnie nie bedzie działac. Maz juz mi marudzi ze malo jem bo tylko obiad i czasem cos na kolacje :o

Ania_84 no cos Ty, to dobrze ze Ci marudzi, sniadanai jedz, najwazniejszy posilek dnia. Inaczej bedzie efekt jojo albo wcale nie bedzie efektow... Wiem wiem latwo mi mowic ;) ale uwierz ze tylko wtedy cos zadziala

Staram sie jesc sniadania ale ja apetytu nie mam przez ostatnie kilka dni :o dzis zjadlam platki z mlekiem ale to tak tylko zeby cos zhjesc bo glodna nie jestem.

Gość gruba mamcia
a co mam powiedziec ja ? zaszlam w ciaze przy wadze 86 kilo - przy wzroscie 175 . juz mialam sie odchudzac po swietach bozego narodzenia a tu okazalo sie ze jestem w ciazy . teraz jestem w 33 tygodniu i waze 101 kilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czuje sie okropnie - i boje sie ze tego juz nigdy nie zrzuce - !!! ;( juz mysle o dietach -- ale chce karmic malenstwo - mam nadzieje ze przy karmieniu tez mozna schudnac .

Gość kasiunia211
jakie metoy odchudzania stosujecie ja jestem 1,5 miesiaca po cc no i waga stanela w miejscu 51-50 kg przy wzroscie 164 chce zgubic bnrzuch i boczki brzuch nie jest tak duzy al ejest i przeszkadza czytalam ze dobrze robi hula hop wiec od 2 dni po 30 minut krece narazie efektow niema , cos sklutecznego ,

Gość upider
up

Widze że tu pusto!! Hej u mnie jakos leci na wage nie wchodzilam narazie ale dalej robie brzuszki kupilam sobie nawet taki pas zeby brzuch sie bardziej pocil A dzis mężus zrobil mi niespodzianke i kupil mi steper skosny juz mu kiedys o takim wspminalam ale mial to byc taki mini teper a on mi sprawil taki z kierownica i zegarem ktory pokazuje ile czasu cwicze ile krokow zrobilam i ilisc spalonych kalori oczywiscie tak ogolnie. Juz dzis zaczelam cwiczyc pół godzinki :) zobaczymy jakie beda efekty. Oczywiscie musialam mezowi obiecac ze bede jesc regularnir zeby nie schudnac za duzo bo jemu sie podoba tak jak jest ale wie ze brzusio to moj koszmar wiec stara sie mi pomoc ale jednoczescnie pilnuje:) Pozdrawiam Was

witajcie no u mnie 0,5 kg mniej, ale za to kupilismy ostatnio wage elekroniczna i pokazuje o 2 kg wiecej wiec jest 82 no teraz 81,5 o zgrozo... zaczełam diete montignaca bo musze jesc karmiąc, a tylko ta diete mozna stosowac, ale szczerze to jestem caly czas głodna no i to nie laczenie chyba nie jestem kumata no bo tłuszcze zbiałkami i białka z weglowodanami mozna, a miesa z ziemniakami nie wolno a to przeciez białko z weglowodanami ??