Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko gwiazdyy

Boje sie isc do pracy ...

Polecane posty

Gość wszystko gwiazdyy

Boje sie ze sie nie spodobam "Szefowi" z tej bojaźliwosci w ogole nie szukam pracy tylko w domu siedze a jest coraz gorzej (

Gość marna studencina
ja tyż :( w dodatku skonczylam marne studia lic

Gość wszystko gwiazdyy
Ja glupia kosetyke skonczylam:(

Gość Sialalinkaaaaaaaaaaa
Ja tez sie boje, tym bardziej ze z ostatnia proba pracy mam zle wspomnienia, a jakie studia skonczylas?

Nie łam się, przełam się. Jesli nie pojdziesz, to nigdy się nie przekonasz, a strach ma wielki oczy. Nie stoj w miejscu, uwierz w siebie, moze bedzie wręcz przeciwnie :). Jesli nawet z ta praca nie wypali, probuj dalej. powodzenia

Gość odwagaaaaaaa
a ja sie nie boje, i ide od poniedizlaku do pracy, ciezkiej pracy, nie jest lekko w zyciu trzeba tyrac a wy ksiezniczki lezycie w domu do gory dupa i tylko narzekacie !

Gość mulika
ja mam to samo Skonczylam licencjat - kierunek fililogia polska, i nigdzie nie moge znalezc pracy Szkola odpada na 100% wszedzie maja przesyt nauczycieli, a gdzie indziej po prostu sie nie nadaje...:/

kosmetyka to nie jest przeciez zly kierunek Sama chcialam na to isc ale zmienilam zdanie, poniewaz drazni mnie lizanie dupy wszystkim dookola i jako kosmetyczka nie mialabym zadnego prestizu, a nie chce cale zycie byc pomiatana przez innych

Gość wszystko gwiazdyy
skonczylam ta kosmetyke ale nie chce pracowac w zawodzie nawet dyplomu nie odebralam po prostu mnie to znudzilo:(

Gość marna studencina
chyba pójde na produkcje i będe je...bać od rana do wieczora :( w sumie i tak nie mam nic innego do roboty nie jestem nikomu potrzebna

mnie wlasnie zniechecily te studia, poniewaz nie chce pracowac z putymi panienkami, ktore gadaja tylko o tipsach, ciuchach, solarium, facetach, imprezach... itp. Mam dosc takiego towarzystwa, wiec chyba pojde na medycyne jesli uda mi sie tam dostac