Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pusta lalka

grubsze dziewczyny sa lekcewazone przez mezczyzn ktorym brak klasy!!

Polecane posty

Gość nie jestem pusta lalka

tacy nie traktuja nas tak jak powinni tylko dlatego ze wola puste wytapetowane tipsiary o budowie szkieletu z z lekcji biologii :-o prawdziwy mezczyzna z klasa doceni prawdziwe piekno, prawdziwe naturalne a nie jakies sztuczne. no ale mezczyzn z klasa jest niestety malo, nie doceniaja tego co moga miec a wybieraja jakis kicz :-o

Gość PolaPOlaPOla
a skad wniosek, że wszystkie chude dziewczyny to "tipsiary" ? oj oj i po co ta gadka. chcesz powiedziec, że zaden facet z klasa nie ma kobiety szczupłej? ;) żałosne

Gość PolaPOlaPOla
a jak chude to nienaturalne i sztuczne?:P oj dziewczyno śmieszna jestes

Gość SzCzUrZyCa
Zgadzam sie w calej rozciaglosci :) Takich wartosciowych facetow jak na lekarstwo.Z reszta z kobietami jest podobnie.Wiekszosc,zamiast od facetow mniej wyglednych a za to majacych wspaniale charaktery,znacznie woli tych z zelem na glowie,czerwonych adidaskach i ekstra bryka :/ ze o solarce i rozowej koszuli nie wspominajac :D Ja wole tych pierwszych czyli nie zaliczam sie do pustych lasek ;)

tu mówi chuda nigdy nie miałam tipsów a takie szufladkowanie- jest wystarczającym brakiem kasy z twojej strony- może to nie twoja tusza nie pozwala ci znaleść partnera? a charakterek i nastawienie do innych?

nie jestem pusta lalka- to sobie znajdz takiego co ma klase a nie pieprzysz glupoty na forum gdzie i tak kazdy cie wysmieje

Gość El Mariachi
dobra dobra, spadaj otłuszczony kobietonie i nie wylewaj swoich frustracji na forum :o

czyżby to ta "osławiona" bo wzmiankowana od czasu do czasu przez tutejszych forumowiczów. Pusia? :-D

Gość hehh
polaola jak tylko zobaczyłam temat, wiesz że pomyślałam o tym samym co Ty:) heheheh

Gość hehh
Ja od zawsze jestem bardzo szczupła a do tego drobnej budowy, i co powiesz ze jestem sztuczna? ja sie nie musze odchudzac tak jak ty. Nosze na co dzień rozmiar XS i dobrze mi z tym, mam spore powodzenie, mam kochanego chłopaka, ale nie mam tej rzeczy którą Ty masz zbędnych kg nadwagi

Mężczyźni traktują "puszyste" kobiety tak, jak kobity traktują facetów wyraźnie niższych od siebie. Moralnie to samo :-)

Gość Pan Tadeusz Pan Tadeusz
"I sypał damom grzecznych słówek krocie, Z zimnym uśmiechem, jak dzieciom łakocie".

Gość tralalablebleble
Wcale nie prawda!Mężczyźni z klasą lubieją poprostu kobiety z klasą i tusza nie ma tu nic do żeczy.