Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1234

Dlug na ponad 2 000 000

Polecane posty

Gość zalamana1234
nie wiem czy to prawda ale kiedys slyszalam ze ktos tam tez mial powazne dlugi i ze napisal jakis list do prezydenta i stalo sie tak ze juz nie musial splacac tych dlugow, mozna tak zrobic czy do brednie??

Gość zalamana1234
dom juz przepisany na siostre mojej mamy:(:(

Gość singowica
tak, po sprawie. ha, ha...zwlaszcza jesli przedmiotem dziedziczenia jest pokazny majatek, to sie go zrzekasz i po sprawie. teraz jeszcze praca kolejnych trzech pokolen, i juz bedziesz w punkcie wyjscia. chyba pekne ze smiechu.. jesli w rodzinie jest czlowiek, ktory bez opamietania zaciaga dlugi i naraza rodzine na utrate dorobku zycia, to mozna go ubezwlasnowolnic. trzeba tylko udowodnic, ze jego posuniecia prowadza rodzine na dno. czasem to najlepsza decyzja.

skoro juz sa te dlugi, to ubezwlasnowolnienie nic tu nie da. Chyba lepiej zrzec sie dziedziczenia 2 milionow dlugow, skoro i tak z pozostalego spadku niewiele by zostalo, albo i wcale.

Gość zalamana1234
ktos wczesniej napisal ze niech tata sie martwi ale jak ja mam sie nie martwic tata tego nie splaci i za kratki pojdzie to nie moze tak byc ja nie wiem co robic, chcialabym zabrac mame gdzies daleko od niego i wszystkich problemow

Gość singowica
do zalamanej. to pieknie, ze twoja mama ma takie zaufanie do swojej siostry, ale na to, ze dom wroci do ciebie, ja bym nie liczyla. nikt nie lubi mowic o pieniadzach, ale one skloca najlepsza rodzine. przyjdzie moment, ze twoja ciotka upomni sie o dom.

Gość zalamana1234
haha najgorsze jest to ze nie ma zadnego spadku:(:(:(:(:(:(

Gość wiele ladnych kobiet pali
ty bedziesz spłacała jak jego zabraknie :(

Gość zalamana1234
singowica -----> masz racje juz niestety byla taka sutuacja ze chcielismy odkupic ten dom od niej i wyszla wielka afera nic z tego nie zgodzila sie w sumie to maz mojej ciotki bo on pazerny na kase i za malo mu zaproponowalismy ale w konu rodzina jestesmy no i stosunki mojej mamy z wlasna siostra sie pogorszyly i to bardzo

Gość singowica
a mamy juz nie uchronisz. malzenstwo jest wspolnie odpowiedzialne za dzialanie, jest to pewnego rodzaju instytucja, gdzie za powazne decyzje odpowiada cala rodzina i te sprawy trzeba kontrolowac. takie dlugi nie biora sie nagle, twoja mama mogla ta machine zatrzymac nawet przy pomocy sadu, jesli tego nie zrobila, jest tak samo odpowiedzialna. zycie jest brutalne, dopoki sie tego nie pojmie to czlowiek buja w oblokach.

Gość agn12341
moze nie jest tak źle . może dług jest oszacowany na tyle ale będzie powołany syndyk który pościąga od kontrachentów ojca jego zaległe pieniadze.

Gość agn12341
czasmi ja dosteję takie pisma służbowe od komorników na moją firmę bo oni sobie wyliczają nie wiadomo skąd niebotyczne odsetki po czym spłacamy zaległe kwoty bez odsetek i temat zamiera. robią tak żeby straszyć. więc te 2 mln to może ma tylko takie straszne oczy

Gość singowica
syndyk w pierwzsej kolejnosci zabezpieczy swoja wyplate, potem sladowo zus i urzad skarbowy. potem jeszcze raz swoja wyplate, a jak juz nie bedzie z czego ciagnac, pojdzie gdzie indziej.

Gość zalamana1234
dzieki za wszystkie rady mam nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy

Gość pjsf
Moze zagraj w totka? Dzis 3 miliony sa do wygrania. Wiem, ze prawdopodobienstwo jest male, ale moze akurat do Ciebie los sie usmiechnie... Nie mowie tego zlosliwie, mowie serio, bo co innego mozesz zrobic....:(