Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocypomocy

UJĘDRNIANIE BIUSTU KOLAGENEM I INNE SPOSOBY

Polecane posty

Gość pomocypomocy

Mam pytanie czy ktoś używał może kolagenu do ujędrniania biustu? czy są jakieś efekty? a może znacie jakiś sposób żeby poprawić napięcie skóry i troszke podniesć biust? bardzo prosze o jakieś rady!!!!

Gość ja nasuję tak jak
radza dziewczyny na zdrowie i uroda, i muszę powiedziec jest poprawa, z zelem ujędrniajacym AA masuje

Gość fumalla
Ja stosowałam Bust Up and Bust Caps zanim koleżanka poleciła mi BreastFast. Działanie BreastFast opiera sie na stymulacji gruczołów piersiowych, które są odpowiedzialne za wzrost piersi. Naturalnie gruczoły piersiowe stymulowane są przez żeński homron estrogen, który jest produkowany przez organizm w okresie dojrzewania. Jednym z efektów zbyt niskiej produkcji estrogenu w tamtym okresie są małe piersi. Rozwiązaniem w takim przypadku jest wprowadzenie do organizmu roślinnego odpowiednika estrogenu (fitoestrogen), który ma takie samo działanie jak naturalnie produkowany hormon. Dzięki przyjmowaniu BreastFast, gruczoły piersiowe są na nowo stymulowane do pracy i rozwoju , co w efekcie prowadzi do rozrostu piersi...http://jakpowiekszylambiust.pl/

Gość mariolka_56
Kolagen Silver Przeznaczony do zabiegów pielęgnacyjnych całego ciała. Często używany do ujędrniania biustu, walki z cellulitem i rozstępami dzięki działaniu mocno ujędrniającemu. Stosowany m.in. w gabinetach Odnowy Biologicznej do masaży o działaniu głęboko rewitalizujacym i energetyzującym (wszelkie dermatozy skórne, po depilacji ciepłym woskiem, po korzystaniu z kąpieli słonecznych - solarium). http://www.kolagen-naturalny.com/kolagen-silver/14--kolagen-silver-50ml.html