Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej hejjj

jak to jesst?

Polecane posty

Gość hej hej hejjj

...2 i pu roku ze sobą.... .....gadalismy juz o slubie ale jakos ucichło.... ...mysle, widzę wyobrazam sobie go jak slubuje mu miłość wierność itd... ......jest, czuły, miły, spokojny.... ma 31 lat... ja 21.... ......jest kochany....ale: -wkurza mnie jego zazdrość o kazdego przechodzącego co powie mi czesc, zaraz co gdzie i jak, zkim i przez kogo... -wkurza mnie to ze nie jest otwarty na ludzi, ja zazwyczaj z kazdym chce przystanąć, pogadac itd a on cichutko jak myszka a nie jest niesmiały.... -ja lubie tanczyc, byc na zabawych tanecznych a on raczej by tylko w domku siedział ew sparcer, wycieczka na rowerach.... ....widzę jak walczymy o dominacje w związku, choc czasem to jachce byc tą niezaradną panienką... ....obrazamy sie na siebie...troche to dziecine... ale wiem jedno, chce go uszczęsliwić, chce juz miec z nim dzieci, chce mu stworzyc rodzine, chce by był szczęsliwy... chce juz teraz bo juz na niego najwyzszy czas... ale ja nie oświadcze sie mu... to jego decyzja

najbardziej mi sie w tej wypowiedzi spodobało '2 i pu' ;) a tak powaznie mówiąc...o jaką rade nas pytasz?

Gość hej hej hejjj
nie wiem jak z nim rozmawiac

Gość afuuuuj...
" bo juz na niego najwyzszy czas" ?? dziwne po co go chcesz uszczesliwiac na sile moze on nie chce jeszcze dzieci malzenstwa i zycia, moze nawet niechce byc z toba tak na zawsze, 31 lat to na faceta wcale nie duzo by juz ukladac zycie az do smierci... ehh....

Gość hej hej hejjj
chciałabym juz z nim byc, powiedził mi wczoraj ze ja mysle o zerwaniu z nim...a tak naprawde to czekam az mi sie oswiadczy

Gość hej hej hejjj
chce miec dzieci i rodzine bo rozmawialismy a moze sie boi zycia..ze nie podoła obowiązkom, pytałam go juz kiedys o to....

Gość hej hej hejjj
afuuuj to po co z mna bybył 2 i pół roku? od tak sobie?

Gość hej hej hejjj
niestety nie znam tego dziennika

Gość afuuuuj...
ludzie bywaj ze soba nawet i po 7 lat a wcale niamaja pewnosci czy chca spedzic ze soba reszte zycia, bedzie gotowy to sie oswiadczy napewno nie zmuszaj go do tego, ma jeszcze czas na takie decyzje.

Gość hej hej hejjj
no tak, masz racje, dziekuje moge jedynie co to dbac o nasz zwiazek i zapewnic go o mojej miłosci

Gość hej hej hejjj
a co ma ten dziennik z telewizją, gazetą kinem wspolnego?

hej to jest kultowa ksiazka, a film tez swietny. Ja uwazam,ze albo sie kogos kocha i jest sie pewnym swoich uczuc albo nie. Ja tez mialam chlopakow, z ktorymi milo mi sie spedzalo czas, ale tez wiedzialam,ze to nie jest to, wiedzialam,ze ich zona nigdy nie bede.

Gość jak to jesst