Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejjbii

która myśli o karierze fotomodellki ??

Polecane posty

Gość bejjbii

chciałabym zostać fotomodelką... kilka osób mi powiedziało że mam spróbować... mam 163 cm, 43 kg wagi, włosy blond...

watpie żeby jakakolwiek agencja Cie przyjęła, musiałabys byc wyjatkowo ladna albo oryginalna. a cos takiego jak "kariera fotomodelki" zdarza sie bardzo rzadko, ew. mozesz sobie dorobic albo dostac na pamiatke ladne zdjecia

Gość bejjbii
a probowałaś kiedyś w tym kierunku iść ?

Gość hmhmjachce
a co tzreba zrobic? jakie wykonac kroki? ja bym sobie chetnie w ten sposob dorobila

Gość M A R I T A
ostatnio tez się nad tym zastanawialam:) ale wogole nie wiem od czego zaczac...gdzie sie zglosic? a mam 171cm, 54kg, blond włosy do ramion, 88-65-90, buzke też podobno mam całkiem ładną;), szczególnie bardzo wyraziste oczy:) jak myślicie nadawałabym się?:)

Gość pokaż zdjęcie to ocenimy
:)

Gość hmhmjachce
wiesz ja mam ledwo 163 cm, sylwetke szczupla ale nie weim czy na modelke... a chce sprobowac. wydaje mis eiz e masz o wiele wieksze szanse. chcociaz nei weim, nie znam sie na tmy. ale mzoe jesli chodzi o fotomodelki to nie liczy sie tak bardzo wzrost. tylko abrdziej wymiry, "to cos", ogolna uroda?... nie weim

Gość M A R I T A
też tak myślę, wzrost tak bardzo się nie liczy, zresztą zobacz sobie tu www.centrum-modelek.pl fajna stronka:)

Gość hmhmjachce
no to probujemy? moze bedziemy sie tu jakos wspierac? jzu wiem ze agencje maja na swoich stronach specjalne formularze ktore tzreba wypelnic i im wyslac, rozpatruja to i jesli beda zainteresowani odpowiadaja. zdjecia im tzreba pzreslac. tak sobie mysle ze musze sie jakos pzrygotowac zanim zrobie zdjecia dla nich i im wysle. jak myslisz? moze lepiej znalezc jakies najzwyklejsze? z makijarzem czy bez? moge sie smiac na tmy zdjeciu czy elpiej nie? kurde niew eim sama, a nie am na ten temat informacji...

Gość hmhmjachce
eh... to chyba nie takie latwe. na pewno ciezko jest znalezc taka prace. a ja juz pzrez chwile taka bylam radosna, myslalam ze wysle zgloszenie i juz mnie przyjma.... to chyba nie na moje warunki... :( szkoda

Gość M A R I T A
wiesz nie mam pojecia od czego zaczac, mysle ze wyslanie wzwyklych zdjec gdzies tam nie wiele tu da:/ najlepiej gdyby byly to zdjecia z jakiejs profesjonalnej sesji, a ja niestety takowaj nie mialam:(:P w tej branży ważne jest doswaidczenie, możne próbowac w jakichs konkursach np.na nowa twarz czegos tam bo jest chyba sporo takich konkursów, zawsze jest szansa,ale ciezko jest wkrecic sie do tej branzy, ja szukam pracy jako hostessa, to może byc dobry początek...

Gość bejjbii
na centrim-modlek.pl to ja siedze kilka razy dziennie i ogladam dziewczyny :)

Gość bejjbii
a skąd jesteście ?? :) moze wspolymi silami do czegoś dojdziemy :)

Gość oj dziewwczyny
Po pierwsze to tu Wam nikt nie pomoze no bo jak skoro nie dajecie zdjec? To,ze ktos mowi,ze jestescie ladne nic nie oznacza. Wiem z autopsji. Trzeba miec cos z aktorki-ja udawac nie potrafie. 65 w pasie to za duzo jezeli chodzi o agencje na poziomie. Jezeli chodzi o fotomodelki jest na pewno latwiej bo wiecej w Tobie pozmieniaja, na wybieg idzie ideal.Maly nosek duze usta itd...

Gość oj dziewwczyny
Propo zdjec jeszce. Nie trezba profesjonalnych jezeli jestescie warte takiej kariery to zwykle zdjecia sprawdzone przez eksperta moga Wam dac kariere. A pozniej zaczna sie profesjonalne sesje. Wysylajcie swoje zdjecia wszedzie a moze ktos sie odezwie. I tak co najwazniejsze-naturalnosc, wlozy malowane na 150 kolorow od razu odpadna brwi wyskrobane tez.

hej :) ja byłam fotomodelką :) jesli macie warunki to próbujcie :D ja spróbowałam, miałam pare świetnych fotek, co jakiś czas natrafiam na swoją twarz, w gazetach z przed 2-3 lat u fryzjerki :) ja zanim sie zgłosiłam poprosuiłam o sesje zdjęciową zwykłego fotografa :) życze wam powodzenia i duzo wytrwałości 🌼

Hej, ja myslałąm o karierze modelki, ale trzeba miec bardzo dobre wtyki, badz mieszkac w wiekszym miescie i miec naprawde orginalna urode by na tym zarobic, jak narazie korzystam z tego ze mam profesionalne zdjecia za darmo... :) zrestza nie jest to takie fajne 4 godziny pozowac w upalne dni badz mrozne wieczory... niby nic sie nei robi ale uwierz mi ze jest to bardzo męczące...

Hej, ja myslałąm o karierze modelki, ale trzeba miec bardzo dobre wtyki, badz mieszkac w wiekszym miescie i miec naprawde orginalna urode by na tym zarobic, jak narazie korzystam z tego ze mam profesionalne zdjecia za darmo... :) zrestza nie jest to takie fajne 4 godziny pozowac w upalne dni badz mrozne wieczory... niby nic sie nei robi ale uwierz mi ze jest to bardzo męczące...

Martinella - a jakie masz wymiary? bo mi powiedzieli że twarz mam "zajebistą" ale powinnam schudnąć :o a ważyłam wtedy 49 kg przy 175 cm wzrostu :o moje wymiary to : biodra 85 talia 58 biust 82

wiesz co nie znam nawet swoich wymiarów, wkleje zdjecie sylwetki zaraz to zobaczysz, ogolnie jestem szczupła tylko ze mam szerokie biodra i to moj wielki defekt ...

Martinella a ja własnie jestem wysuszona :o czyli tak jak powinna wygladać modelka... co prawda miałam pare poważnych zleceń, nawet interesował sie mną jakiś japończyk i to własnie on mi powiedział że powinnam schudnac :o w kazdym razie zraziłam sie do tego i wystartowałam na fotomodelke :D tam już było o wiele lepiej ;)

zaraz wkleje zdjecie tylko musze zamazac twarz:P :) nie jestem wysoka ale mam orginalna urode, tzn skosne oczka itp , problem w tym ze bardzo długi czas pracowałam jako hostessa na bankietach - 10 godzin stania ... zrobił mis ie zylak na nodze, planuje operacje po wakacjach ale tez nie wiem czy wypali gdyz wiadomo ze kasa jest potzrebna a niezle płacili....dlatego tez odpadaja sesje rozbierane , choc to w sumie nie jest problem , zawsze mozna obrobic zdjecie w photoshopie ale mam juz taki kompleks na tym punkcie ze nawet na basen nie pojde;/

Nie chodzi o sesje rozbierane typu toples itp chodzi np o bikini, co do wstydu to jestem odwazna , ale za bardzo sie szanuje i nie pozwoliłabym napewno na to by sie do naga rozebrac i by mnie oglądali obcy faceci

Gość ona_1
a tam ... super bioderka.. kosci ci nie wystaja :) figurka cacy :)

Gość ramparam
ile ty mas w biodrach??? 100:O??

dzieki ale one sa duzym problemem , nigdzie tłuszcz mi sie nie osadza tylko zawsze na nich , brzuszek płaski a bioderka hmmm, czasami nawet mi boczki wystaja, koszmar... ale sa wieksze problemy wiec sie tak tym nie przejmuje:)

ano probowalam teraz miałam troche przerwy ale powoli chyba wracam do tego. musicie zdac sobie sprawe z tego ze to nie jest takie proste i przyjemne. stanie często po 10-12 godzin ( z przerwami oczywiscie) przedobiektywem kiedy wentylator rozwiewa włosy a światła swieca prosto w oczy potrafi człowieka wymeczyc. nie mowiac juz o przejechaniu np 400 km po to zeby dac sie sfotografowac. nim zaczna sie platne zlecenia (to do dziewczyn ktore nie wspolpracuja z agencjami i szukaja sobie same zlecen)trzeba samemu w siebie inwestowac, zaplacic przejazu, zrobic makijaz, wlosy... przy niskim wzroscie 65 cm w pasie to duzo, oczwiscie moga znalezc sie ludzie ktorzy Ci zrobia zdjecia ale o wielkiej kareirze zapomnij... jesli macie checi i zapal probujce, najwyzej zostana wam zdjecia z jednej czy dwoch sesji na pamiatke. :)