Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla księgowa

MOGĘ IŚĆ NA ŚLUB W SPÓDNICY I BLUZCE?

Polecane posty

Gość przyszla księgowa

Jakie kolory byście doradzili? Glupio by wyglądała w środku lata np. jakaś elegancka czarna spódnica i do tego jakaś jaśniejsza bluzka?

jeśli sama czujesz się w tym stroju elegancko i wygodnie to jak najbardziej , ja też byłam ostatnio na weselu w takim zestawie i świetnie się czułam :)spróbuj dobrać jakiś gustowny dodatek i będzie ok

Gość lazura
nie mam nic przeciwko takiemu zestawieniu, ale może sprobujesz iść w jakiejś sukience i do tego jakaś delikatna biżuteria oczywiscie jesli sie dobrze w czymś takim czujesz... ja mam w sierpniu wesele i tez wybrałam letnia półelegancka sukienkę.. :)

Gość paczka-od-krowy
jak najbardziej mozesz

tylko dobierz do tego jakies fajne eleganckie dodatki, dodaja uroku i stroj bedzie bardziej wieczorowy.

Gość syŚ
oczywiście że możesz:) ja miałam białą spodnice i taką turkusową bluzke na szyje ale do tego wzielam koraliki i bransoletke a jak było zimniej to zarzuciłam sobie sweterek biały;) i było OK:)

Gość przyszla ksiegowa
ale to wlasnie ma byc taki kameralny slub, potem nie bedzie wesela tylko obiad w restauracji, ja nie lubie w ogole zadnych sukienek ani spodnic ale isc w spodniach to juz chyba calkiem glupio, wiec pomyslalam, ze spodnica i jakas bluzka moze tylko nie wiem jakie za bardzo :O