Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhcn

czesty ból brzucha- pol roku po cesarce

Polecane posty

Gość fhcn

juz nie raz marwtilam sie ze jestem w ciazy bo bolal mnie brzuch itd ale okres przychodzi regularnie , ale te bole brzucha niepokoja mnie:( wiem musze isc do lekarza , wybiore sie po okresie zeby na wszelki wypadek zrobuc cytologie, mysalam ze ten bol brzucha przejdzie ale caly czas jest:( a zaczelo sie 2 miesciacae po porodzie , nie wiem czy to zrosty....ale raczej jest to taki bol na okres tylko dlaczego on nawet po okresie wystepuje, tyle naczytalam sie o raku macicy i sie boje :(

Gość fhcn
bylam dzis u lkerza i piwedzial mi ze nie zrobi mi cytologi bo robi aja tylko od 25 lat bo wtedy jest mozliwosc raka, musze isc prytwatnie bo ci lekrze na kase chorych szkoda gadac

cos dziwny ten lekarz cytologia z kasy chorych jest daromow 1 raz w roku i powinien ci zrobic niewazne ile masz lat!!

a raka szyjki czy macicy mozna miec w kazdym wieku!! zmien moze lekarza bo ten to chyba nie lubi sie w pracy przemeczac badaniami :O i głupoty gada . Moze to faktycznie zrosty bo ogladalam kiedys program o tym i wlasnie mowili ze to bol podobny do miesiaczkowego i leczy sie to farmakologicznie a w gorszych przypadkach operacyjnie.