Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j.s

kiedy zdecydować się na miłość

Polecane posty

Gość j.s

witam wszystkich dobrych ludzi czytajacych i odpisujących na tym forum dyskusyjnym, chciałbym przytoczyć moją historie: kilka miesięcy temu poznałem bardzo atrakcyjną dziewczyne doskonale się z nią dogaduje w zasadzie rozumiemy się bez słów, ostatnimi czasy spędzamy praktycznie całe dni ze soba i raczej się nigdy nie nudzimy czasem się przytulamy, gdy chce ją pocałować to zawsze mi odmawia nigdy nie pytałem dlaczego nie jestem zbyt atrakcyjny ale nie można powiedziec ze jestem brzytki czuje ze pod wpływem spędzanego czasu po prostu się w niej zakochuje lecz niestety nie mam dużego doświadczenia a tym bardziej odwagi do opowiadania o uczuciach, nie potrafie się przed nią otworzyc ponieważ boje się ze jeśli ona do mnie nic nie czuje to ja wszystko strace ponieważ nie będe mniał odwagi patrzeć jej w oczy, bede czuł jakiś dyskonfort, jestem dosyć nieśmiały fakt podzielenia się moją historią na łamach forum uważam za jeden z większych sukcesów w walce z nieśmiałością chciałbym poznać waszą opinie czy warto zaryzykować i spytać się co do mnie czuje, wyznać jej miłość czy żyć całe życie w przekonaniu ze mogłem się spytać jeśli tak to w jak najlepiej przekazać jej ten fakt tak bardzo boje się ze ona nic do mnie nie czuje ze zaczynam o tym fakcie zbyt dużo myśleć co niestety troche paralirzuje..., mam świadomość ze w zasadzie nikogo moja historia nie interesuje i podobnych jest tysiące wiem ze kilku z was mnie wyśmieje kilku współczuje ale z góry wszystkim dziękuje

Gość j.s
gdy wkładałem rękę owej niewiaście między uda czułem coś twardego i peczniejącego , co to mogło być ?

Gość j.s
jakby to był prblem to byłoby fajnie lecz niestety o higiene tutaj nie chodzi