Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

otyła

Książki o zdrowym odżywianiu

Polecane posty

Czy znacie, możecie polecic jakieś książki zawierające porady o czymś takim, niekoniecznie tematycznie o diecie \"south beach \" kwaśniewskiego itp \" po prostu zdrowe rzeczy, porady , albo przepisy (np na jadłospis 5-6 posiłkowy) :) albo moze coś odradzacie? Szukam w księgarniach ostatnio ale.. ciężko znaleźć coś fajnego

Gość kup sobie..
"liczmy kalorie" --trudno dostepna ale warto poszukać;]

Gość kup sobie..
nie,jeste ogolnie o odzywianiu i jadłospisy,potrawy itepe

Pierwsza mozesz pobrac z sieci: http://www.chomikuj.pl/sfd/Dieta/Lyle+McDonald+-+Ultimate+Diet+2.0+*5bPL*5d.pdf Na poczatku wyjasnione sa glowne procesy towarzyszace odzywianiu. Druga to: "Ultimatedietsecrets" - Dr Gregory Ellis, ona jest jak kompendium wiedzy. Liczy, z tego co pamietam, ok. 700 stron, przy czym pierwsze 400 stron to wyjasnienie procesow towarzyszacych odzywianiu. Swietna ksiazka. Niestety po zmianie komputera juz jej nie mam, ale moze znowu ja skombinuje. Podaj maila, jak bede ja mial to ja Tobie wysle.

dzieki , juz pobrałam pierwszego ebooka , drugi też jakoś skombinuje. :) Przeczytam napewno bo ostatnio narzekam na nadmiar wolnego czasu (nareeeszcie!) a coś z przepisami znasz może?

Gość sylwiaLat
Całą prawdę o zdrowej diecie da ci książką „Zdrowie bez recepty” Johna A. McDougalla. Autor ma ogromne doświadczenie i każdy poważny wniosek potwierdza autentycznymi badaniami. Nie ma ściemy. On nie promuje określonej diety, ale zupełne przewartościowanie dotychczasowego jadłospisu. Utrata kilogramów to tylko jeden z plusów programu. Myślę, że to najlepsza książka, jaką czytałem w zakresie odżywiania. Polecam gorąco.

Gość Matyldia
Ja przed wakacjami kupiłam w Matrasie książkę "Dieta sokowa" Polecam ponieważ : 1) nie byłam odwodniona 2) mogłam spokojnie zrezygnować z kawy ponieważ sok z cytryny z jabłkiem i imbirem tak samo pobudzał . Do tej diety dorzuciłam kilka ćwiczeń i zauważyłam różnice w CM.

Gość grazyna_dietetyczka
Ja kupiłam niedawno coś takiego http://www.motyleksiazkowe.pl/kuchnia-diety/28653-jedz-prawdziwe-jedzenie-9788365404275.html Jest tam wiele porad na temat zdrowego żywienia, zasad jedzenia. Bardzo ciekawa tematyka dla dziewczyn, które próbują się odchudzać lub się odchudzają. Jeżeli nie ta książka, to może jakaś inna z tej strony Ci się spodoba, bo mają dużo książek na temat zdrowego i racjonalnego żywienia się.

Gość gość
Witam! Mam do Was ogromną prośbę, a dokładniej uzupełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej. Zajmie nie więcej niż 5 minut !

Gość sandrate
Jak macie w planach odchudzanie, to polecam przeczytać sobie książkę https://rewolucja.co.uk/9788365442666/dieta-buddy znajdziecie tam sporo wskazówek, jak przejść na dietę rozsądnie i nie dać się zwariować. Mnie ta książka pomogła :) W księgarni Rewolucja znajdziecie sporo książek poświęconych tematom odchudzania, diety itp., ceny mają przystępne, także jak mieszkacie na stałe w UK, polecam zajrzeć do nich.

Gość gość
Polecam plany treningowe oraz dietetyczne : www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w osiągnięciu wymarzonej formy ;)

Gość gość
Hej! Ja bardzo dużo ciekawych ksiązek o takiej tematyce znalazłam na stronie medycznej księgarni internetowej. Podrzucam link https://www.medpharm.pl/58-poradniki-i-inne , mam nadzieję, że znajdziecie coś dla siebie :D

Gość Misia

Hej! Ostatnio czytałam ''Ortoreksja'', którą kupiłam sobie na spontanie e Empiku i polecam. Wgl jest tam dość sporo ciekawych pozycji ,które można przejrzeć, ale najpierw warto poznać funkcjonowanie organizmu, dopiero potem brać się z takie które zasugerowalam.