Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze byc

jesli nie ciaza to co

Polecane posty

Gość co to moze byc

spoznia mi sie okres 20 dni. po ostatniej miesiaczce bylam u gina, wtedy tez odstawilam tabsy, mowil, ze ginekologicznie wszystko jest ok, zrobil mi cytologie, wyniki dobre. tylko ze teraz spoznia mi sie okres i juz nie wiem, czy to przez to, ze odstawilam pigulke wystapila taka dluga przerwa, czy co? czuje sie dziwnie, jestem caly czas poddenerwowana, w nocy wstaje sikac dwa razy, co zdazalo mi sie tylko podczas ostatniej ciazy. pomimo, ze zabezpieczamy sie prezerwatywa, zrobilam test ciazowy, ktory wyszedl negatywnie. wiec co to moze byc?

Gość co to moze byc
pomimo, ze zabezpieczamy sie prezerwatywa, zrobilam test ciazowy, ktory wyszedl negatywnie.

Gość co to moze byc
ale testy czasem wychodza zle, dlatego pytam: co to jesli nie ciaza?

hmm a kiedy go robilaś znam osobę której po pół miesiąca od spodziewanej miesiączki wyszlo 2 kreski...(czyli pozytywnie)

Gość co to moze byc
jakies 5, moze 7 dni temu, czyli gdzies tak niecale dwa tygodnie po terminie

Gość co to moze byc
moze to przez odstawienie pigulki, z tym ze po odstawieniu juz mialam jeden okres no i teraz czekam na drugi. mam tez czasem dziwne bole takie jak przed spodziewana miesiaczka, takie same bole mialam na poczatku ostatniej ciazy... no nie wiem :O

ale wtedy w końcu dostalam, może też być to że się stresujesz boisz się tego faktu i się denerwujesz i to może powodować, że opźnia sie

Gość co to moze byc
mam 27 lat jesli to ma jakies znaczenie :O

idź do lekarza na badanie krwi albo zrób sobie w jakiejś przychodni betę tam wszystko jest widoczne czy jesteś czy nie jesteś w ciązy......

a jeśli nic nie wyjdzie - nie jesteś w ciąży, więc idź do ginekologa musi Ci dac cos na wywołanie miesiączki tak nie możesz czekać to długo.....