Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialamsen.....

ale mialam dzisiaj sen

Polecane posty

Gość mialamsen.....
musialabym siegnac pamiecia;)ale musze sobie poprzypominac i pozapisywac bo szkoda marnowac takie materialu ale jeden mi sie przypomnial: bylam w swoim pokoju i ktos zapukal do drzwi otworzylam ale nim zdazylam zobaczyc kto to,ten ktos zdazyl mnie odwrocic twarza do sciany zadrzec mi sukienke.uprawial ze mna seks bardzo namietny(nie ostry ani nic z tych rzeczy)jak skonczylismy i sie odwrocilam to juz go nie bylo.i w tym momencie drugi raz ktos puka do drzwi wiec otwieram a tam wchodzi jaki chlopak(nie wiem kto ale we snie go znalam) i pyta mi sie czy bylo mi dobrze i znow przypiera mnie do sciany i uprawia ze mna seks.i sie obudzilam;) w sumie to dziwne ze ktos ze mna uprawia seks a pozniej sytuacja sie powtarza ale mi sie wydaje ze to byl tylko raz..utwierdza mnie tylko w tym ze ten seks byl pytanie ,,dobrze ci bylo";)

Gość szarusia mysia
O jeszcze jeden pamiętam. Ale był krótki i nie umiem go ciekawie opisać. Szłam sobie przez stary gmach, o wąskich korytarzach, z półokrągłymi zwieńczeniami. Miałam skojarzenie że to stary szpital. Panował półmrok. Skądś z boku wyłonił się mężczyzna, wysoki, ciemno ubrany. Dotknął mnie a ja poczułam dreszcz i cała moja własna wola zniknęła. Zapytał czy spełnię jego zachcianki, czy pójdę z nim. Zgodziłam się. Otworzył najbliższe drzwi. Wepchnął mnie do środka, sam wszedł i zamknął za nami drzwi. W środku była ciemność, wyłaniały się tylko zarysy przedmiotów. Widziałam jednak potężny, drewniany stół. On położył mnie na nim, ściągnął moje ubranie, zadarł mi nogi. Przestrażona i podniecona spytałam tylko czy nikt nas tu nie zaskoczy. Odparł że nie wie. Już więcej nic nie mówił tylko przyciągnął mnie do siebie, wtargnął brutalnie i zaczął posuwać. Moja rozkosz rosła ale i... strach bo wydawało mi się że w mroku stoją jacyś uprzedzeni o całej akcji obserwatorzy, widzą mnie, braną jak dziwkę na tym stole, i zaraz dołączą. Niestety sen się skończył znienacka.

Gość szarusia mysia
"Przejadę cały świat na bizonie", haha, niezłe! :) Musiałaś mieć ubaw gdy się obudziłaś.

Gość archimede
juz chyba po burzy szarusia mysia - chyba nie "co gorsza, nie doczekałas się" - sadzę, ze na jawie cos takiego nie byłoby rozkoszą, przynajmniej nie w takich okolicznosciach w ogóle dość dziwne, jak często w snach pojawia się motyw takiego czy innego gwałtu - który wtedy potrafi być podniecający, w przeciwienstwie do tego realnego..

Gość szarusia mysia
Archimede, miałam oczywiście na myśli że nie doczekałam się odczuć aż takiego podniecenia, rozkoszy, przyjemnej niepewności i zdominowania. Pewnie że na jawie taka sytuacja byłaby najgorszym koszmarem.

Gość archimede
czyli jednak gdzieś w Tobie to siedzi ;)

Gość szarusia mysia
Archimede, nie wolno stosować w tej materii uproszczeń bo to prowadzi do błędnych i niebezpiecznych wniosków. Zostać zgwałconą to co innego, a poddać się seksualnej dominacji mężczyzny do którego ma się zaufanie czy niepewność w chwilach uniesien to też co innego. A że w snach plątają się wątki i wychodzą marzenia senne z efektem "rozkosznego gwałtu", to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

Gość archimede
no wiem, wiem... nic nie mówię. Tylko zastanawia mnie powtarzalność teg motywu. no nic, piszcie. ;)

Gość szarusia mysia
nooo... to jest motyw oczyszczony z innych, coś takiego w naturze nie występuje ;) wiesz, np we śnie z motywem gwałtu czujesz zdominowanie, ale nie czujesz zagrożenia (takiego prawdziwego), czujesz rozkosz, a nie ból, czujesz niepokój i wstyd a nie zwierzęcy lęk o życie... na jawie też lubi się tę chwilę przynależenia do drugiej osoby czy niepewności bo niepewność zwiększa doznania (a może we snie wychodzi z tego gwałt), tylko że to możliwe tylko w normalnej sytuacji, seksu partnerskiego, no chyba że ktoś ma jakieś zaburzenia... zresztą myślę że to temat na całe sympozja naukowe ;P

Gość szarusia mysia
hmmmm... może bycie zdominowaną czyli zdanie się na kogoś, na czyjeś decyzje, możliwość wyłączenia woli która skłania do działań a nie czucia, zdjęcie z siebie odpowiedzialności i może niepewność więc i silne odczuwanie doznań - może te dwie dane wywołują sny o gwałcie i warunkują przyjemność tak mi przyszło do głowy

Gość archimede
owszem, niepewnosc wzmaga doznania - dowodem np. masturbacja i szczyt w pokoju, w którym jest ktos jeszcze... przeżycia 2x takie :classic_cool: miałyście takie przypadki?

Gość szarusia mysia
W rzeczywistości gdy mi się wyostrzają zmysły bo muszę uważać, to wyłącza mi się erotyka.

Gość mialamsen.....
no dzisiaj mialam tez ciekawy sen.moze nie tak bardzo ale jednak;)... jechalam samochodem jako pasazer siedzialam z tylu i w pewnym momencie kierowca odwrocil sie do mnie do tylu po jakies papiery ktore lezaly kolo mnie biorac te papiery zaczal masowac mi piersi (obok z przodu siedziala jego zona) wiec piersi masowal mi krotsza chwile i sie odwrocil....w tym momencie sie obudzilam ale zaraz dalej poszlam spac i na szczescie mialam druga czesc snu;)bylam gdzies nad jeziorem z tym facetem ktory wczesniej oblapywal mnie za piersi;)(mial okolo 30 lat i chyba byl znajomym moich rodzicow) spotkalismy nad tym jeziorem moich rodzicow i jego zone a on zaproponowal ze ze mna pojedzie wczesniej do domu bo cos musi zalatwic i pojechalismy.w czasie jazdy juz wkladal mi reke pod spodniczke.gdy dojechalismy do domu to przed drzwiami nie moglam dopasowac klucza do domu wiec sie lekko schylilam i probowalam dopasowac ten klucz a w tym momencie poczulam jak moja spodniczka sie zadziera do gory a ten mezczyzna zaczyna masowac mnie...i w tym momencie otworzylam drzwi weszlam do duzego pokoju i usiadlam na kanapie.zaraz za mna kolomnie usiadl ten facet.odrazu zdjal mi bluzke zaczal masowac mi piersi a jednoczesnie jego reka wila sie pod moja spodniczka gdy skonczyl ukleknelam przed nim i zaczelam robic mu loda.lizalam calowalam ssalam jego czlonka gdy skonczylam usiadlam na nim ale pupe wciaz trzymalam wyzej.on chcial mnie przycisna i nabic na swojego czlonka ale w tym momencie uslyszalam ze ktos wchodzi do domu wiec zebralam swoje rzeczy i poszlam na gore....w tym momencie sie obudzilam niestety :( a moze byla by jeszcze jakas ciekawa czesc snu;););)

Gość ROZPALĘ KAŻDĄ
Witam zapraszam chętne Panie na moc ropalania, na potok gorrących słow. GG: 2893904 Dla bardzo chętnej mogę nawej zadzwonić Buziaczek Pozdrawiam TOMECZEK

Gość tuniekSS
omg....ale sie wzniecilem zajebiste te sny zeby ja takie mial!!oczywiscie w roli odwrotnej!!;)

Gość napisz jeszcze jakis
swoj sen bo te sa zajebite!!

Gość ale ja ci zazdroszcze takich
snow.zebym ja takie miala

Gość pupupuupp

Gość dawaj inne sny te sa zajebiasz
cze!!!