Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona pelargonia

singielka w lecie... Źle mi!

Polecane posty

Gość czerwona pelargonia

Kurcze... znowu chodzą te zakochane pary razem, trzymają się za ręcę, publicznie się całują itp... a ja sama;( źle mi z tym. Sama sobie wmawiam, że powinnam sobie już dać spokój, nie myslec o tym i ze wcale tego nie potrzebuję. Ale ja chyba tak nie chce... Chciałabym mieć kogoś, kto przytuli, pocałuje. Ktoś dla kogo będę ważna... Publicznie się do tego nie przyznam, ale zazdroszczę innym. I tak się zastanawiam, czemu akurat ja musze być sama... Ponoć jestem ładna, mądra, studiuję itp. Ale co z tego. Jakaś deprecha mnie jeszcze dopadła...;/ A co u Was słychać?

Gość czerwona pelargonia
wow, nieźle podsumowałeś. Jeśli mam wybierać, to już to pierwsze.

Moze jeszcze nie spotkalas tego jedynego. Ja mimo, ze mezatka , w te wakacje nie bede miec zbyt romantycznie bo mam zalegle egzaminy, a moj nie moze miec urlopu do wrzesnia. Takze tez siedzimy w domu, co najwyzej czasem sie pojedzie od tak do centrum handlowego lub na jakis koncert.

Gość czerwona pelargonia
tak, tylko nie o to chodzi. Wyjezdzam w wakacje itp, może uda mi się rozpocząć jakieś praktyki. Chodzi mi ogólnie - są wakacje, czyli dla większości osób, czas wolny. Jedni je spędzają z Kimś, inni ze znajomymi itp. O to.

Sorry, a ty znajomych nie masz? Nawet jesli sa sparowani to nie mozesz pare razy wspolnie z nimi sie umowic? Nic nie przeszkadza tez abys pare razy sama sie gdzies wybrala np do centrum handlowego, do kina, na koncert ecc...zawsze to lepsze niz samotne kiszenie sie w domu, a poza tym bedziesz wsrod ludzi i nigdy nie wiadomo czy kogos sie nie spotka.

Gość oj co za roznica
hej ja mam tak samo. a teraz jeszcze koncze studia. Nie tak to sobie wyobrazalam :/ Myslalam, ze w w tym wieku juz bede kgoos miec a tu nici, ejstem bardzo samotna i prawde mowiac juz chyba stracilam nadzieje, ze kogos poznam. Jakos nie mam szczescia i chyba dam sobie spokoj, zostaje mi tylko marzenie o jakims szczesliwym zwiazku bo w realu to niestety niemozliwe :/

Pelargonia, chodź zatem do mnie. Przytulę, pocałuję, pogłaszczę, utulę zmartwienia i troski. Nawet śmieci wyniosę i sedes będę zamykał.

no i po co ja przeczytałam to zdanie? :-( dalej nie czytam bo dojdzie do 😭

Gość Arbuzowa pestka
ja tez dlugo bylam sama a teraz juz drugie lato spedzam z moim Misiem i jest bosko:D za 2 tyg nasza pierwsza rocznica - spedzimy ja w kolobrzegu:D

Gość czerwona pelargonia
allojzetta - mam mnóstwo znajomych. Z czego znacząca część jest sparowana i często wolą sami spędzić czas, a nie ciągnąć kogoś ze sobą. Wiele osób już porozjezdzalo się do domów. I co? Sama mam iść? a myślisz, że tego nie robię? Sama chodzę na zakupy, sama chodzę do kina itp. Akurat nie uważam, że samemy 'nie wypada'. Tylko pojawia się pytanie - ile tak można?

Gość czerwona pelargonia
OnWawa - też jestem z Warszawy. :) może się przedstaw:)

Jestem Piotrek, 32 lata, pracuję, zarabiam, nie dysponuję pojazdem zmechanizowanym. Gustuję w kobietach uczciwych, inteligentnych, wyrozumiałych, optymistkach o raczej filigranowych figurkach, choć wygląd jest dla mnie zdecydowanie na drugim planie.

Gość czerwona pelargonia
oj, Piotrze... wiekowo troche już nie tak... Ja mam niecałe 20 lat:) więc wiesz... Pozdr.

Gość oj co za roznica
Jesli chodzi o mnie to jestem dosc wybredna :p chcialabym, zeby moj ukochany mial samochod, a wy dziewczyny?

Gość oj co za roznica
To ty młodziutka jeszcze jestes!!! Spokojnie kogos znajdziesz jeszcze, nie martw sie :) Ja niedlugo skoncze 24 :/

Gość czerwona pelargonia
:P mi akurat obojętnie... W końcu przebywam głównie w towarzystwie studenckim. Byle by miał ładne buty:P (i w ogóle jakiś taki stylowy był).

O jeżu kolczasty, to Ty narzekasz, że jesteś sama nie mając 20 lat? Ja wiem, że samotność boli w każdym wieku, ale zabrzmiało to tak, że chcesz się już poddać, bo życie nie przygotowało Ci nic w tym zakresie. Głowa do góry! życie całe przed Tobą! Również pozdrawiam.

Gość oj co za roznica
ładne buty, ciekawe :D :D

Gość tmz
"chcialabym, zeby moj ukochany mial samochod, a wy dziewczyny?" to gratuluje wymagan :o

Gość oj co za roznica
tmz o co ci chodzi?

eh takie gadanie a spotkaniu tego jedynego? ile czekać można, wkoncu wszystkie pary które znam poznały się pod koniec liceum lub na początku studiów.. tylko ja taki wymoczek, który nie moze trafic na swojego, bo go pewnie nie ma.. wiec po cholere takie gadanie?

samochód? a czy samochód to ajkis luksus w obecnych czasach?

Gość staruszka24letnia
zawsze jak ktos narzeka na samotnosc, to okazuje sie, ze to jakas malolata:O

Gość oj co za roznica
no to nie jest luksus ale jednak nie kazdy fajny facet ma auto...

Gość oj co za roznica
agiie a ile masz lat?

20 lat? Myslalem, ze masz prawie 30 tke. Zmien myslenie i znajdz sobie hobby, bo jak stan samotnosci potrwa jeszcze kilka lat to ocipiejesz.

i co z tego że nie ma auta? auto można raz mieć raz nie mieć, rzeczy materialną są i ich nie ma.. ja mam eh chyba juz wszyscy wiedza ile mam lat 25

Gość sdfds
Bo to typ blachary, dlatego wazne jest dla niej auto, najwazniejsze u faceta. Chociaz ona zacznie sie tlumaczyc, ze w razie ciazy, zeby facet mial czym zawiesc ją do szpitala.