Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani f

chora miłosć mojego byłego..

Polecane posty

Gość pani f

zerwalam z chlopakiem jakies 4 miesiace temu.. jak dotąd przesladuje mnie jeszcze nie dawo wygrazał sie ze mi cos zrobi dopiero interwencja rodzicow cos poradziła ,, teraz wygraza sie kazdemu z kim sie spotykam ze sie maja odemnie odczepic itd.. chlopakowi z ktorym ostatnio czesto przebywam zagroził ze go zabije ze nasle na niego jakąs bandę itd on chce to zgłosic na policję . pytam co robić? bo juz nie mam sił moze ktos miał podobną sytuację? moj byly ciągle powtarza ze sie nie boi

Gość oj co za roznica
moze porozmawiaj z nim jakos delikatnie. widac bardzo cie musial kochac.

Gość J_Sparrow
zgłos na policje najlepiej jesl;i wysyłal jakies smsy z grożbami, jesli sie zachowały to zabierz ez soba jesli nie to napewno sa w systemie i policja moze je odzyskac, jakis swiadek tez wystarczy...art190 kk za to groi do 2 lat pozbawienia wonosci .. tak czy inaczej dostanie jakas kare i pewnie kuratora wiec jesli po tym zrobi cokolwiek głupiego albo grozby bedą sie powtarzały to kiepsko go widze... ale jak znam zycie to na starcie wymieknie( hehe on wciaz zakochany jest :)

Gość on nie jest zakochany
tylko zdrowo pieprznięty !!!

Gość Arbuzowa pestka
ja mam tak samo... ten dupek chce pobic mojego faceta,mowil ze jak go spotka to to zrobi.. a od wczoraj pisze do mnie obrazliwe esy..ze najchetniej by mnie wyruchal w tylek, spuscil sie na twarz i rzucil pare drobnych bo jestem kurwa- to cytat z jego esa.. jak ja nienawidze takich popierdolencow...

Gość pani f
noo dokaldnie on ma cos z psychą? najgorsze to to ze zadaje się z laskami bawi na dyskotekach itd mowi ze mnie nienawidzi ;/ ja go nierozumiem wogule nierozumiem jak pmozna tak robic..;/

Gość na policję zgłoś