Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kochana/zakochana

Nieszczęsliwa miłość

Polecane posty

Gość nie kochana/zakochana

Nieszczęśliwa miłość, gdy się w kogo wlepi, i rozum odejmie, i oczy zaślepi. Rzadko bywa ogień bez dymu, ... a co wy naa to napiszcie o swoich nieszczęsliwych miłościach zdradach trudnych wyborach niespelnionych miłościach itp.

Gość juz sa takie topiki...

Gość a ja się wpisze
bo mi jest źle jestem z jednym myśle o innym i nie moge z nim być i tak mi ciężko

Gość kakowanka
to prawda mnie się wlepiła

Gość a dlaczego nieszczęśliwa
???

Gość A ja też się wpiszę...
Bo też jestem nieszczęśliwie zakochany

Gość tutaj to co drugi
nieszczęśliwie zakochany!

Gość an_luuu
Potrzebuje kogoś kto spojrzy trzeżwym okiem na moją sytuację i troche doradzi... co dalej....Jestem w dwuletnim związku z chłopakiem, od roku mieszkamy razem. Stwierdził jednak, że chce się wyprowadzić może to go ożywi z tym, że rok temu w wakacje o mało nie poszłam na całośc z jego bratem ciotecznym . Od tamtej pory myśle o jego bracie. Teraz się spotkaliśmy i zakochałam sią. Ma zupełnie inne podejście do życia, gadaliśmy bez przerwy 7 godzin. Jednak Tomek dał mi do zrozumienia, że chciałby żebym poki co nadal była w związku, po czym wysyła mi smsy że jestem śliczna, rozglądał się bo nie pozwoliłam mu na siebie patrzeć wieczór był bardzo miły i możemy pomyśleć o milszym. Co ja mam o tym myśleć? Podjełam decyzję, że rozstaję się z obecnym chłopakiem, chciałabym byc z jego kuzynem. Ale boję się, że ze wzglądu na wizytówkę była brata jestem spalona:)Co mam o tym mysleć?

Gość I love dżem
to ja też sie dopiszę :(