Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka....

POMOCY! Zapalenie zatok szczękowych- jak to możliwe?????????????????????????????

Polecane posty

Gość załamka....

:( Byłam na rtg zatok, wyszło mi, że mam zgrubienia i polipowate zgrubienia błony śluzowej, więc pewnie stan zapalny zatok szczękowych. Ale mam wszystkie zęby zdrowe, nigdy nie miałam z nimi problemu- zero próchnicy. Nic mnie nie boli, tylko mam temperaturę, trochę ostatnio pobolewa mnie głowa. Martwię się, bo mam bardzo krzywą przegrodę nosowa, ale nie mogę jej operować:( Ze względów zdrowotnych lekarz nie chciał się podjąć korekcji nosa (jest złamany), a przegrodę trzeba by było usunąć w całości. Lekarz chirurg powiedział, że po tym może mi się zapaść nos!!!:O Który i tak jest krzywy i brzydki:( Więc nie mogę nic robić z tą przegrodą.

Gość załamka....
Proszę, napiszecie chociaż, jak wygląda badanie u laryngologa, bo ja sie boję tam iść:( Mam bardzo krzywa przegrodę, jedna dziurkę mniejsza od drugiej, boję się, że będzie mi zaglądał przez nos do mózgu i będzie to bolesne. Wiem, z eto głupie. Mam kompleksy z powodu mojego nosa, on jest straszny, ale kiedy zgłosiłam się do chirurga, powiedział, że ta operacja to za duże ryzyko, jest do niej nbardzo dużo przeciwwskazań i musze poszukać jakiegoś oddziału ze sprzętem do ratowania życia, który się na to zgodzi. I najpierw wyciąć całkowicie przegrodę, bo pewnie po tym i tak nos się zapadnie:( Jestem załamana...

Gość załamka....
Wstydzę się też iść do lekarza, bo jak ktoś ogląda mój nos i się na jego temat wypowiada jest mi przykro, mimo że jestem dorosłą osoba, chce mi się płakać:(

Gość załamka....
widzę, że mój temat nie cieszy się specjalnym wzięciem. Trudno.