Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elelel

poczta w anglii

Polecane posty

Gość elelel

Ile idzie list ? Kurde wkurzylam sie bo chce zlozyc papiery na 2 uczelnie w Polsce, a pojutze wyjezdzam do UK ... W tym roku uczelnie wycwanily sie i podanie ktore dostepne jest podczas rekrutacji internetowej mozna wydrukowac dopiero po zaksiegowaniu oplaty rekrutacyjnej na konto uczellni ;/ Pieniadze juz dawno doszly, ale niestety panie w sekretariacie nie odblokowaly mi jeszcze tej opcji wydruku podania ;/ Problem w tym ze na podaniach musze zlozyc podpisy ... i dlatego wlasnie pytam sie o POCZTE BRYTYJSKA :p Czy do 12 lipca podania dojda (gdybym np. wyslal je 1 lipca) ? A moze lepej skorzystac z kuriera ? Jakie sa stawki w UK ? Pozdrawiam :)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Wyslij przesylka rejestrowana i nie powinno byc problemu, dojdzie w jakies 4 dni, zaplacisz jakies 5 funtow, przynajmniej ja kiedys tyle placilam za taka przesylke, ale to bylo z jakies 3 lata temu.

Gość elelel
Dziekuje za info 🌻

Zwykły list wysłałam w piatek po południu, a w poniedziałek był już u adresata w Polsce:)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Ja bym zwyklym nie ryzykowala.

rejestrowany kosztuje niecałe 5f tyle płaciłam za format A4. :-) DOCHODZI W 4 DNI:-)