Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochanataki los

Co to jest MIŁOŚĆ i czy w ogóle ISTNIEJE?

Polecane posty

Gość tak czy siak
to i tak tylko jedna wersja wydarzeń:D

Miłość to całość. To nie tylko uczucie, oszałamiająca euforia, to również działanie, dotyk i ciepło. I to bez względu na preferencje.

Gość uppppapuppa
up

milośc-to rozumiec się bez słów,kochac ponad wszystko,zawsze byc tam gdzie trzeba;kochac to oddac siebie i wszystko wziąc-miłośc ..

Gość ...*
>Co to jest MIŁOŚĆ< :)? a czy to jest kiełbasa?...miłość to nie jest co tylko Jak.

Nie zawsze trzeba być tam gdzie inni myślą, że powinno się być. Bo miłość daje wolność. Daje drugiej osobie prawo do odejścia, własnych wyborów, innego niż mój widzenia świata. Dlatego tak mało ludzi ma miłość.

dlaczego wy niektorzy tak ogolnikowo piszecie na ten temat...moim zdaniem istnieje milosc jezeli tylko potrafia sie dwie osoby zrozumiec potrafia sie dogadac nie robia czegos takiego ja robie to Ty co innego....jezeli siebie potrafia zaskakiwac to prawdziwa milosc na pewno istnieje tylko trzeba umiec ja umiejetnie dostrzec...nie mozna robic tak ooo juz go zdobylam albo juz ja zdobylem i nie musze sie starac...Moim zdaniem to blad nalezy zawsze sie starac zrobic cos innego wtedy nie ma rutyny nawet gdy sa dzieci z nimi tez da sie dobrze bawic pokazac ze jest cos takiego jak milosc....dlatego ja pomimo wszystkich przykrosci w zyciu i tak wierze ze prawdziwa milosc jest,....i dostrzec da sie ja ale czasem niektorzy to robia za pozno

Zdaje mi się że każdy to odczuwa inaczej.. Ja np przez takie uczucie.. i li tylko potrafię mieć bezsenne noce... Porażka.. :D