Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna sandra

balsam brązujący

Polecane posty

Gość panna sandra

jaki jest najlepszy ? kiedyś miałam ten z nivea i po jakims czasie zrobiła sie jakas dziwna warstwa i tak dziwnie odchodziła :/ a zwłaszcza po kąpieli schodziła jakby naskorek sie złuszczał. teraz aktualnie mam Johnsons HOLIDAY SKIN i niby jest dobry ale jak posmaruje sobie skore to odrazu tak jakby złuszcała mi sie skora .. więc scieram to ręcznikiem a pozniej znow smaruje kremem i wtedy jest ok. dziwne co?. moze znajcie jakies dobry balsam ktory nie robi smug i jakos dziwacznie nie schodzi i nie robi jakis skorup.

Gość odwykowa
garniera albo ziaji

Nie jest dziwne. Powinnaś robić sobie piling przed nałożeniem. Ja lubię loreala, trochę kosztuje, ale jest wydajny, a do nóg używam Garniera do nóg. Bezkonkurencyjny-szybki efekt i piękny blask, bardzo mocno brazuje.

Gość panna sandra
peeling a jaki najlepszy ? czy jakis z domowych sposobów ?.

Gość no to
ja lubie DOVE -balsam brazujacy ten z drobinkami zlota.nie smierdzi i delikatnie brazuje.to juz moja 5 butelka a zadnej smugi nie wyprodukowalam sobie do tej pory.

Gość hihi hu hu
ja mam nivea do ciemnej karnacji przetestowalam baaardzo duzo i zostalam przy nim bo jako jeden z niewielu nie zostawia tlustego filmu o ktorym piszesz i nie sciera sie az tak strasznie . Balsam brazujacy polega na farbowaniu skory barwnikiem ktory w nadmiarze sie sciera to tak jak bys nakladala fluid co 5 minut po pewnym czasie przy kolejnym nakladaniu schodzi niestety balsamy maja to do siebie ze jesli chcesz zeby trzymaly sie najdluzej robisz peeling i nie isedziesz dlugo w wannie pocierajac sie szorstka gabla bo zejdzie ...

Gość daga7838
samoopalacze rosmmanna są boskie! zobacz opinie na wizazu , prawie wszyscy zachwalają! naprawdę , polecammm:) i taniutki jest do tego jak barszcz :P