Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudkaaa

kolezanka mnie doluje...pomozcie!

Polecane posty

Gość dudkaaa

ja jestem sama ona mezatka i juz z dzieckiem obie 25 lat caly czas mi docina ze kobiecie bez faceta ciezko itd non stop to powtarza glupio mi bo ja jetsem w takiej syt jetsem sama a ona mnie jescze dobija

Gość katerrrina wwwi ttt
wez ty jej zacznij gadac ze ona jest w choojowej sytuacji bo ma meza niezaspecjalnego i bachora ktorym musi sie zajmowac a ty jestes wolna masz duzo czasu mozesz zajac sie soba,szkolic wyjezdzac na imprezy poznawac nowych maczosow,wydawac kase na ciuszki zamiast pampersy itd itp ::P tak szczerze to mysle ze i bez tego gadania ona ci zazdrosci i chciala bys sie wladowala jak ona :P a 25 lat to jeszcze zawczesnie na malzenstwo i dzieci :) tak wiec trzymaj sie jeszcze spotkasz swojego krolewicza i bedzie jak w bajce :)

Gość gjingnb
powiedz jej aby przestala pierdolic:P

Gość dudkaaa
25 lat to jeszcze zawczesnie na malzenstwo i dzieci tak wiec trzymaj sie jeszcze spotkasz swojego krolewicza i bedzie jak w bajce ---> :):):)\ dzieki wam dziewczyny:)

Gość zacznij grac jej na nerwach
opowiadaj ze byłas np w teatrze ,kinie na ognisku ,biwaku z paczką na jakiś kilku randkach albo ze masz ochote kupic kiecka bo widziałaś fajną itd itp ....a potem westchnij i powiedz ...upss sorry zapomniałam ze ty MASZ TO JUZ ZA SOBA ...:O :O

Gość chrrrup
na stowe ci zazdrosci, gdyby tak nie bylo, pomagalaby ci w szukaniu - jakkkolwiek - jesli masz zla dryzure powiedzialaby, jesli zle ciuchy tez , albo kazala sie zapisac na randki netowe a tak - sama pewnie ma jakies problemy o ktoryc woli nie mowic i zazdrosci - i doluje super kolezankeczka rzuc ja :P

Gość powiedz jej że w zasadzie ma
rację i zasugeruj że ma smakowitego mężusia :P raz dwa przestanie pierdolić jak potłuczona tylko mężusia szkoda, bo mu babsko smycz skróci

Gość yyyffu
Ale to ty chyba masz jakiś problem, autorko tematu. Gdyby mi tak jakaś koleżanka gadała, uznałabym że ona... tłumaczy się przede mną. Uznaję bowiem wyższość 25-letniej singielki nad dzieciatą i zamężną rówieśniczką.

Gość dudkaaa
ja mam problem wkurza mnie to tylko bo caly czas mi to mowi a czesto sie widujemy