Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celsiuspara

henna na brwiach- jak zmyc- zbyt ciemna

Polecane posty

Gość celsiuspara

Hej, jak zmyc zbyt ciemna henne z brwi. rpzed chwila nalozylam, ale trzymalam moze z 2 minuty, bo stwierdzilam, ze jest zbyt ciemna. taralm spirytem salicylowym, troche zeszlo, ale i tak wygladam jak prezenterka z krajow arabskich. rude wqlasy i czarne mocne brwi. jak zmyc, ewentualnie jak dlugo sie trzyma. dzieki za odpowiedz

Gość yyyffu
ja tam nie wiem... samodzielnie nie robiłam nigdy... ale skoro farba do włosów schodzi od szamponu przeciwłupieżowego, to ja bym na twoim miejscu szorowała brwi odrobinką takiego szamponu

hej najperw przyjrzyj sie dokladnie czy zafarbowane sa tylko wloski czy skora tez,jesli skora to wystarczy na godzinke nalozyc grubsza warstwe kremu nivea i zejdzie jesli wlosy to mi przykro ale musisz odczekac,powoli ze#jdzi.powodzenia

nie szorauj za bradzo bo podraznisz tylko skore i bedziesz miec na dodatek czerwona :)

Gość musztarda
Bezpieczniej, to jest u kosmetyczki, a nie samemu. :) Moja mi nigdy krzywdy nie zrobiła, przede wszystkim miesza dwa barwniki, czarny i brązowy, wtedy brwi nigdy nie są zbyt ciemne. Nałóż grubą warstwę kremu, jutro brwi będą do przyjęcia. :)

Gość gość
Nawet u kosmetyczki trzeba uważać