Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Pytania do doświadczonych.

Polecane posty

Moze to infantylne pyt., ale mam 0 dośw w tej kwestii ;) 1) Czy sex oralny moze byc lepszy od waginalnego, czy moze go zastąpić ? Warunki w sumie podobne, ciepło i wilgotno ;), a przy oralu dochodzi jeszcze ręka i język, ale czy to moze być lepsze od stosunku waginalnego, czy moze go zastąpić ? 2) W jakim czasie następuje erekcja od momentu zadziałania \"podniecającego bodźca\" np. widoku i dotyku nagiej partnerki ???

Gość prawie prawie
dla mnie i mojego meza stosunek oralny (obu stron) jest zayebistym dodatkiem, ale wlasnie dodoatkiem; obydwoje potrafilibysmy bez tego sie obejsc choc przynaje ze jest to bardzo przyjemne ;)

Gość Heniek Buc
1) czasem 2) roznie

Gość puk w łeb
stupid questions

Gość dfde d d
jeżeli masz więcej niż 16 lat, to te pytania są głupie :O

:O Chyba skoczę, brata ani taty nie zapytam, a tylko oni są teraz w domu :P Nawet jesli, to lepiej pytać niz udawać, ze się wszystko wie :classic_cool:

Gość SprytnyJanuszek
O ludzie co za pytania. Powiedz skąd je wzięłaś? Powiem ci tak - jeżeli nie będziesz umiała zrobić porządnego loda to facet prędzej czy później cię zostawi albo będzie zdradzać. Jednak ty z niego nie bedziesz miala przyjemnosci. Więc proponuje ci i jeden i drugi. Drugie pytanie jest kretyńskie bo nie ma związku. No chyba, żę gra wstępna jest tak dłiuga że nawet tobie jako kobiecie się nudzi. To oznaka że powinnas zmienic partnera

Gość Heniek Buc
Nowa na kafe! yebiesz sie czy trzeba z toba chodzic?

Czym sie tak bulwersujecie :P, normalne proste pytania :o Januszek, z robienia loda kobieta tez moze miec przyjemnosc, jesli zalezy jej na partnerze, szkoda ze tak na to przedmiotowo patrzysz :o Drugiego pytynia chyba nie zrozumiałeś :O, ale dzięki za odp i zbędny komentarz ;) :P Heniek> Trzeba ze mną chodzić :P

Gość doświadczony odpowiada
Moja żona jest śliczną kobietą ale z racji tego że ma szeroką pochwe.czasem zdarza się że nie moge w niej dojść. Wtedy oral z wytryskiem do ust jest podstawowym substytutem normalnego seksu. Oboje mamy z tego przyjenosć i oboje to lubimy. A co do czasy dojścia przy oralu to zależy od dwóch głównych czynników Raz to intensywnosć bodźców, oraz stopień mojego podniecenia Najlepiej gdy w seksie jest różnoodność Czasem w cipkę , czasem do buzi, a czasem w dupke i takie klimaty moja zonka lubi :)