Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żurawinko

zna ktoś coś ograniczającego apetyt do 40 zł??

Polecane posty

Gość żurawinko

ludize ratunku! tylko tyle mam a jem jak koń

Gość MałaMi88
chrom plus i aplefit.. zdrowe tabletki bo na bazie naturalnych składników.. a mnie pomogły.. przez pierwsze 2-3 dni stosowania tych tabletek apetyt wzrósł.. ale później nie miałam ochoty na słodycze, ogólnie zaczelam mniej jeść. popijałam tabletki całą szklanką wody :)

wiesz ja ponad tyd temu przeszlam na diete... do 3go dnia myslalam, ze umre z glodu:)po trzecim dniu wszystko jest w normie mianowicie...nie mam potrzeby obzerania sie...pije 3 lit wody duzo herbaty zielonej...spr w ten sposob...tlumaczac sobie, ze z glodu nie umrzesz jak nie zjesz...bylo mi ciezko, ale dalam rade...magiczny 3ci dzien...

Gość bmori
blonnik 60 tabl 19 zl starcza na 10 dni bo trzeba brac 6 tabl dziennie

Gość pearly pearl
Blonnik z walmarku plus chrom gratis - u mnie w aptece 25 zl, wystarcza na prawie miesiac, tzn. na 25 dni blonnik i 30 dni chrom. Blonnika lykasz 4 tabsy dziennie (maksimum, mozesz mniej, ale ja lubie lykac dwie tabl. rano i dwie po poludniu, wieczorem juz nie musze:)(w pudelku jest 100 tabletek), a chrom - codziennie jedna pastylka:). Blonnik bardzo fajnie wypelnia zoladek, nie chce ci sie tak potwornie duzo jesc:) A chrom ogranicza apetyt na slodycze:) to bardzo pomaga:) nie przypuszczalam, ze moze mi az tak pomoc:) w ciagu 3 miesiecy schudlam 10 kg:) chcialam wiecej, bo 15 (planowalam byc na diecie dluzszy okres), ale w sumie to 10 to i tak juz jakis sukces;) nie schudlam tak duzo, jak chcialam, bo w pewnym momencie mialam juz dosc diety, teraz od czasu do czasu, oprocz wcinania na codzien mnostwa warzyw i zdrowej zywnosci, jem slodycze, biale pieczywo, makaron... ale blonnik i chrom lykam caly czas, tak wiec nie rzucam sie na "super zarcie" jak wyglodzone zwierze, tylko sobie "dawkuje przyjemnosci";) i choc nie chudne, no to przynajmniej od Sylwestra nie tyje:) odchudzalam sie od pazdziernika do konca grudnia ubieglego roku:) tak wiec - schudlam, nie mam efektu jojo, jest fajnie:) aha, kiedys stosowalam rozne bio CLA, blonniki z ananasem, cuda wianki - ale to pic na wode, fotomontaz. Drogie, musisz lykac tego tak duzo, ze opakowanie wystarcza ci na 10 - 14 dni, a efekty wcale nie sa jakies super hiper... Za te pieniadze, ktore wydawalam miesiecznie, teraz moge kupic moj blonnik na dwa miesiace i jeszcze balsam ujedrniajacy;)