Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajaa

...ojciec..

Polecane posty

Gość Obserwator tematu
Lesba pospolita czy jak ci tam... Pustaka widze w tobie bez żadnych uczuć... Głupia po prostu jesteś i nic nie rozumiesz, a wypowiadasz sie w temacie bo widać masz jakieś problemy ze swoją osobowością... Przykre... Nie pisz lepiej nic jak nie masz nic mądrego do powiedzenia... bo jak narazie to wkurwiasz ludzi i tyle.. żegnam... pustaka...

Gość lesba do dupy
no kurwa jakas tam dziwka śpi i nie umie na koniu jeździć-bo nie ma na jakim-hhhehehehehh, a ty zamiast byc obok niej-a feeee- napierdalasz na kogoś:p

Gość Lesba niepospolita
:) Ależ was szczerość boli prawda?Oj boli boli.Tak ciężko spojrzeć prawdzie w oczy że wszystko co robicie robicie po to żeby sobie samym dogodzić :D I nigdy nie robicie czegoś zupełnie bez interesownie,bez jakichkolwiek korzyści i nie ma czegoś takiego jak całkowite poświęcenie bo to musiało by się wiązać z zrezygnowania z wszelkich korzyści co jest raczej nie możliwe,przynajmniej nie w tych czasach.Chyba że ktoś wierzy w jezusa :)

Gość Lesba niepospolita
Nie dziwka tylko moja dziewczyna z którą jestem od paru dobrych lat :P A co polecisz jakąś dziwkę,chyba się co nieco na tym znasz prawda ?Burdel prowadzisz?To poleć coś bo mój kuzyn ma niedługo urodziny :P

Gość Lesba niepospolita
Takasobie...Niunia nie zaduś się od tego śmiechu,to niebezpieczne...a szkoda by było.:D

Gość paranoja w temacie
HAHAHA -------------------HA:)

Gość Lesba niepospolita
No i ?

Gość Lesba niepospolita
Rozumiem że to ostatnie HA miało być ha z zaskoczenia ?Czy już zaczynasz się dusić i charczeć ?

Gość Do tej Lesby
Głupia jesteś i chamska... No ale wy wszystkie takie jesteście... Kawał chama i gówna z przewagą gówna... Brak słów dla ciebie...

Gość Lesba niepospolita
Wszystkie ??Tzn. kto ??Lesby :D ??A poznałaś kiedyś jakąś że tak piszesz czy tylko pierdolisz o tak sobie żeby pierdolić ??:D

Gość Lesba niepospolita
Jakbyś Takajaka nie zauważyła :) To nie ja wyzywam :)

Gość obserwatooorka
czasami jak tu po nocach siedze zastanawiam sie czy warto, czytając lesbe ,widzę ze nie:(

Gość Do tej Lesby
Nie rozumiem dlaczego piszesz do mnie w formie "kobieta" chyba za bardzo mózg ci sie zjebał... ehh zapomniałem Lesby nie mają mózgu.. Obserwuje temat i widze co piszesz... Zrobiłaś zamieszanie w temacie a nikt tutaj ciebie nie zapraszał. A jeśli masz ochote sie odezwać to napisz coś co jest związane z tematem, bo ktoś ma problem. Ni epolega to na tym zeby go zgnoić ( co zrobiłaś) a pomóc!

Gość Lesba niepospolita

Gość Lesba niepospolita
Nie zgnoiłam :) I nie to miałam na celu...A obrażając mnie w tej chwili pokazujesz jak nie wiele ci brakuje do stereotypowego polskiego chama z browarem w ręku i kijem w drugiej :)

Gość obserwatooorka
dokładnie:(

Gość obserwatooorka
właśnie pokazałaś swoj poziom pisząc nie wiele-dziecko:/a jeśli nie dziecko to analfabetko:p

Gość obserwatooorka
lesba pospolita polazła spać:)

Gość Do tej Lesby
No i lesba powiedziała "Nie zgnoiłam I nie to miałam na celu...A obrażając mnie w tej chwili pokazujesz jak nie wiele ci brakuje do stereotypowego polskiego chama z browarem w ręku i kijem w drugiej" Może żeby sie unieść dodaj" ty męska szowinistyczna świnio!" Teraz właśnie pokazałaś jak jesteś ograniczona - razem ze swoim światem - jesteś prosta i masz TYLKO swój świat! Lubisz wyzywać ludzi i nic tobie nie rzeszkadza. Lubisz ludzi wkórwiać, gnoić denerwować i cieszy cie to jak coś napiszesz a ktoś odpowiada na twój topic. Przytoczyłem na początku twoją wypowiedź, ponieważ napisałaś, że nie maiałaś na celu- - a to zrobiłaś. Widać sprawia ci to przyjemność. No i właśnie tym sprawiasz przykrość zamiast pomagać. No cóż... Jest to przykre, że tacy ludzie są.... A ja zawsze sądziłem że na forum to można się czegoś nauczyć, dowiedzieć pogadać z ciekawymi ludźmi.. A śię okazało, zże tylko można sie zdołować i wysłuchiwać żali do całego świata lesby... przykre ... Żegnam..

Gość Lesba niepospolita
Jakich żali ??:D Czy ja mam jakiś żal...?Nieee :) Ja jestem w bardzo dobrym humorze i czy ty mnie zwymyślasz zwyzywasz czy co tam sobie jeszcze napiszesz to mi wisi i powiewa bo mnie nie znasz :)

Gość Lesba niepospolita
A jak ty -Wy- się przejmujesz tym co ktoś pisze na jakimś głupim forum to świadczy to tylko o tym że słabiutki jesteś :)

Gość obserwatooorka
to po jaki chuj sie wypowiadasz tutaj???????? lesbo pospolita-dodam:p

Gość Lesba niepospolita
To nie ja się tu żale jakie mam ciężkie i okropne życie-szkoda że nie dopisała że na własne życzenie :D

Gość Lesba niepospolita
A tak sobie...bo mi się nudzi :)

Gość Lesba niepospolita
I marnuje wam zapasy energii :D

Gość obserwatooorka
a myslisz że na własne życzenie to ma? żenująca jesteś!!!!!!!

Gość Lesba niepospolita
Tak na własne :) Najłatwiej powiedzieć "Los mi to zwalił na głowie" :) Ma do wyboru albo się ojczulkiem opiekować i zaspokoić swoje sumienie albo oddać do domu opieki,i tak i tak robi dobrze głównie sobie.

Gość obserwatooorka
zjebę ci podwórko zabaw:Dlesbo popierdolona:D

Gość Lesba niepospolita
Hehe:D Ale się burzycie,aż się miło was czyta.Oburzenie ludzi kiedy ktoś nie zachowuje się zgodnie z profilem,kiedy mówi prawdę prosto z mostu. :)

Gość Lesba niepospolita
No dalej dalej :) Chociaż...i tak już idę spać.Teraz możecie po naskakiwać na siebie nawzajem :) Może jutro tu wrócę.