Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajaa

...ojciec..

Polecane posty

lesbo....Gdyby ta sytuacja miała tylko i wyłącznie złe strony ...i ani jednej pozytywnej egoistycznej strony ...nie robiłabyś tego.Widzisz,ja jestem jedynie szczera wobec siebie.Jeśli i tak i tak jest to kwestia dbania o samego siebie i swoje dobro to po co mam się męczyć.-napisałaś to ja nie widzę w tej sytuacji ani jednej dobrej strony,przykro,że tak piszesz,ale to twoje zdanie i masz do tego prawo- a Ja mam prawo się z tym nie zgodzić! I tu mogę stwierdzić że ty też masz problem,może większy niż mój!!!

Gość Lesba niepospolita
ja mam problem :D ??Niby jaki ?? Hmmm...Podałam ci przykładowe egoistyczne strony sytuacji.Dbając o ojca sobie oszczędzasz wyrzutów sumienia,masz stabilne poczucie wartości bo czujesz żę robisz dobrze itp.

Gość Lesba niepospolita
Ps: Jestem NIEpospolita :) Takasobie czy tam takajaka czy jak ty tam masz :) Autorko...O.

normalni ludzie piszący na tym forum o czarnych nickach juz śpią, a pospolite lesby sobie lubią poużywać kosztem innych:)

Gość Lesba niepospolita
Takajaka :) Nie używam sobie bo ja nie muszę :) To ty masz problemy które cierpiętnico sama ściągasz sobie na głowę by potem móc poczuć tę wyższość nade mną taką egoistką która nie chce się męczyć i pomagać ludziom :):D

Gość Lesba niepospolita
Wiesz ...Ja jestem Lesba niepospolita ...jeśli chcesz coś pisać do mnie to pisz do mnie bo lesba pospolita to już ktoś inny :)

Gość Lesba niepospolita
Kurcze :) przyznałaś się ??Normalni o czarnych nickach już śpią :D To co tu robisz jeszcze niunia ...mykaj spać bo trzeba jutro wstać o 6 i wykąpać ojczulka itp. prawda :)

Gość lesba niepospolita
jestem lesbą pospolita i lubię wkurwiać ludzi , bo mi ostatnio żadna dupy nie dała:p

Gość czytaj ze zrozumieniem
ale Lesba ma rację - to nawet uczą na psychologii, że człowiek zawsze postepuje tak, aby z ta jego decyzją było jemu wygodnie. Wygodniej jest mu z włąsnym sumieniem jak się poświęca, więc się poswięca- może nawet narzeka, ale poświęca się bo tak mu wygodniej z samym sobą. I odwrotnie: miałby do siebie pretensje, że traci życie z powodu jakiegoś poswięcenia, więc robi to z czym mu wygodniej czyli się nie poswieca w tym wypadku.

Gość Lesba niepospolita
:) Słaby podszyw...postaraj się bardziej :) takasobie...jak się ładnie zdenerwowałaś :P

hahahah że niby ja? hehhe idę spać jak inni normalni ludzie- a wy tu sobie używajcie:) powodzenia:)

Gość Lesba niepospolita
:) Mnie nie musisz żałować :) To ja żałuje ciebie. :)będziesz musiała zajmować się tatuśkiem który sam doprowadził się chlaniem do takiego stanu,a ile mu to sprawiało radochy ...zapewne więcej niż spotykanie się z córeczką która tera tak się dla niego poświęca.To musi boleć.

Gość Lesba niepospolita
Wiem że mam racje :) Na tyle znam się na ludziach że wiem jak działają bez tych całych studiów psychologicznych książek...Ludzie są tak prości:)

Gość Lesba niepospolita
teraz*

Gość Lesba niepospolita
Tia:D Niech pije niech bije niech wyzywa itp. Ważne że jest i czasem udaje że kocha żebyś dupy nie truła :) Naprawdę świetnie ;p

pustaku-przed snem pogratuluję ci głupoty, wrażliwości i chyba samotności, cóż jeszcze....szkoda słów, życzę dalszej samotnej nocy pod różnymi nickami w używaniu sobie na forum w celu dowartościowania siebie...a o mojego "tatusia" sie nie martw:)

Gość Lesba niepospolita
:) O...Jakaż zdenerwowana...bo wykryłam jej egoizm i naruszyłam te dobre zdanie które o sobie ma :D A) To nie ja tu jestem pustakiem.B)Nie jestem samotna tylko nie chce mi się spać :P a moja już śpi :)

Gość Lesba niepospolita
No wiesz jaka jestem wrażliwa :D Strasznie...aż mi cię żal normalnie i chyba będę dzisiaj za ciebie płakać :)No idź już idź bo jeszcze ci sprawie przykrość i się popłaczesz :)

wyjdź z siebie na chwilę i popatrz na swoją sytuację z boku ...

Gość Lesba niepospolita
Czego ty od niej wymagasz?Przecież ona tak cierpi...

wiem co to znaczy cierpienie i wiem jaką ulgę potrafi przynieść, gdy zdołamy wydobyć się z koleiny, w którą wpadło nasze myślenie gdy spojrzymy na siebie oczami kogoś bezstronnego nagle sprawy nie do przebrnięcia maleją i przybierają normalną wielkość.

Gość lesba do dupy
chcesz teraz sobie szmato poużywać?????????lesbo POSPOLITA??

Gość Lesba niepospolita
Każdy wie co to cierpienie ...nie ma chyba nikogo kto nigdy niczego ciężkiego nie przeżył.Więc nie wiem o co tyle krzyku...to po prostu jej porcja.Zamiast gadać na forum może by pomyślała własnym mózgiem skoro podobno go ma zamiast pytać na forum ludzi którzy mają ją gdzieś.Od takich rzeczy są przyjaciele i rodzina a nie obcy ludzie na jakimś głupim forum.

Gość Lesba niepospolita
takasobie...:) Skończyłaś???Jak się dziecinka zdenerwowała.No nie potupiesz nóżką bo już za późno.

Gość lesba do dupy
ojoj ona tak cierpi a ty sobie na niej bedieszjechac jak na koniu, hehehhe przepraszam na koniu nie umiesz:p

Gość lesba do dupy
lesbo nie-pospolita teraz używaj ile wlezie:p dawaj,dawaj!!!!!!!!

Gość Lesba niepospolita
Tak będę po niej jeździć jak będę miała taki kaprys :)Tak właściwie to po niej nie jeżdżę,jedyne co zrobiłam to pokazałam jej że jak każdy człowiek jest egoistką ;P Więc kwestia tylko jak jej wygodniej i czy chce jej się mordować.

Gość Lesba niepospolita
Nie chce mi się :D Takasobie...Ale jak chcesz to ty sobie popisz a ja w tym czasie się prześpię i poprzytulam z dziewczyną :)