Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

Ale te kapelusze studenckie są okropne

Polecane posty

Gość
o, widzę koleżankę z uczelni :D ja nie byłam na graduacji i ominęło mnie "szczęście" pozowania w todze i birecie... ale ludzie z roku mają takie foty na nk :D a najlepsza jest ta tablica w klubie studenckim gdzie się wsadza głowy i pozuje do zdjęć :D

Gość
o kurde nie widziałam chyba tej tablicy :P a u nas były osoby co olały "graduację" też z powodu tych przebrań :/ no ja chyba nigdy nie napiszę pracy licencjackiej. teraz powinnam zacząć aby wyrobić się do września i mnie paraliżuje 😭 dokładnie przez to samo powtarzam ostatni semestr - nie napisałam pracy w zeszłym roku :(

Gość
pisz kobieto, pisz! zobaczysz jak Ci ulży po obronie ;)

Gość
to naprawdę jest porażka nie rozumiem czemu nie mogę się za to wziąć, wciąż odkładam na później :/ z promotorką się nie widziałam od ustalenia tematu czyli bodajże na przełomie lutego/marca miałam już myśli samobójcze :/

kolejny pomysl na malpowanie amerykanskich filmow? nawiasem mowiac zawsze mnie to zastanawia - bo na filmach zawsze pokazuja, jak po uroczystym rozdaniu dyplomow (z wyroznieniem dla glownego bohatera danego filmu) nastepuje radosne podrzucenie tych beretow w gore. i wtedy jest najazd kamery na te lecace berety na tle nieba i stop-klatka. a jak to jest w rzeczywistosci - oni rzucaja te czapki, a one od razu spdaja na ziemie i co wtedy? podnosza je? porzucaja? stoja tam jeszcze, czy sie rozchodza do domow?